Strategische Retail Marketing

Retail is groot, veelzijdig, complex. En wispelturiger dan ooit! Hierdoor hebben veel professionals onvoldoende kijk op de breedte van retailmarketing. Ze concentreren zich op enkele parameters, terwijl juist het complete spectrum zo belangrijk is. 

Om je dit complete spectrum te laten begrijpen, zetten we doorgewinterde sprekers voor de groep. Zij gaan de interactie met jou aan en bieden inzicht: in modellen en methoden, praktijkervaringen en zinvolle combinaties.

10 dagen | NIMA geaccrediteerd 30 PE-punten - Certificaat Strategisch Retail Management
€ 7.425*
Buitenplaats Doornburgh
* Deze prijs is voor leden van bvA, VIA, Logeion, SWOCC en NIMA, opleidingskosten zonder korting € 8.250
Marc van Eck RM René Repko

Ontwikkeld door:

Marc van Eck RM, René Repko
De opleiding Programmaleiding De details Programma
Inschrijfformulier
Opleidingsbrochure

De opleiding

Voldoet de opleiding aan jouw behoeften?

Jij wil leren van de besten. "De besten" zijn de mensen die op hoog niveau in de praktijk werkten – en werken. De mensen die boven de praktijk kunnen uitstijgen, en met hun kennis en vaardigheden inspireren. Je wilt leren van hen, sparren met hen, én hun verwante ervaringsdeskundigen en wetenschappers. Zo kun je je rugzak vullen met plannen, modellen en cases... Om vervolgens aan de slag te gaan!

Aan deze behoeften voldoet Iris in al haar opleidingen. Maar hoe draagt ​​​​​​​​​​​​​​​​​​​de opleiding “Strategische Retail Marketing” specifiek bij aan jouw situaties en de problemen waar je tegenaan loopt?

In de charme van retail zit haar moeilijkheidsgraad: het gebeurt elke dag onder je ogen en verandert in een snel tempo.

  • Hoe speel je hier in?
  • Hoe blijf je continu op de hoogte van de laatste uitdaging uit dit vak?

Zit jij in een andere situatie, of met andere vragen en wil je weten of deze opleiding daarop aansluit? Neem dan zeker contact met ons op, wij zijn benieuwd naar jouw verhaal.

Wat levert het jou op?

Hoe kan het dat sommige formats sterk groeien en andere verdwijnen? Met de opleiding “Strategische Retail Marketing” leer jij succesvolle en transformatieve retail te begrijpen. We pakken de complete retailmix en leggen uit hoe die werkt, via abstracte modellen en concrete cases.

In 10 cursusdagen wordt de essentie van succesvolle retail gedoceerd. Deelnemers doorlopen het complete spectrum van de klantpropositie. Via interactieve sessies en cases door ervaren professionals uit diverse kanalen en segmenten wordt de geweldige transitie in retail gefileerd.


Voor wie?

Deze opleiding is bedoeld voor:

  • Middel Management, reeds 4-8 jaar ervaring in een commerciële rol bij een CPG, e-commerce of retailorganisatie.
  • Zowel B2B als B2C.


Wie verzorgen de opleiding?

Strategische Retail Marketing wordt verzorgd door Marc van Eck en René Repko, die worden bijgestaan ​​door inspirerende gastsprekers uit het werkveld. Marc en René zijn de ontwerpers, samenstellers en hoofddocenten van deze opleiding. Zij overzien het curriculum en begeleiden alle dagen. Tenminste een van hen is altijd aanwezig.

Marc van Eck is Chief Growth Officer van TBWA Nederland en medeoprichter van New Growth Strategies, voorzitter van het college van register marketeers, spreker, initiatiefnemer van de Internal Branding vakgroep van het NIMA, onderscheidend docent Nyenrode en auteur van diverse bestsellers. René Repko is één van Nederlands meest vooraanstaande retail marketeers en bekleedde marketingfuncties voor onder meer Albert Heijn, HEMA, Sligro, Rituals en Action. Beiden hebben de afgelopen 20 jaar talloze merken en organisaties succesvol geholpen met hun positionering en marktaandeel.

Bekijk het volledige opleidingsprogramma

De details

Literatuur

Lesmaterialen, eventuele overige artikelen en testen worden ter beschikking gesteld via de online leeromgeving van Iris Academy.

Tijdsinvestering

De opleiding is verdeeld over 10 opleidingsdagen, aangeboden als 5 blokken van 2 dagen, elke dag eindigt met een live case uit de praktijk.

In totaal beslaat de opleiding circa 4 maanden. Opleidingsdagen zijn overdag. Tussen de opleidingsdagen zitten doorgaans twee tot drie weken waarbij rekening wordt gehouden met schoolvakanties en feestdagen.

Kosten

Opleidingskosten

De opleidingsprijs is € 7.425 inclusief studiemateriaal met een lidmaatschap van jezelf (of van jouw werkgever als  die de opleiding betaalt) van NIMA, bvA, VIA, Logeion of SWOCC. Zonder korting zijn de opleidingskosten € 8.250,- inclusief studiemateriaal.

btw

Bedragen zijn exclusief btw. Opleidingen zijn belast met 21% btw. Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. Voor particulieren is het opleidings- en examengeld volledig vrijgesteld van btw.

Kwaliteitsborging

Deelnemers

Er doen maximaal 15 deelnemers aan deze opleiding mee. Elke opleidingsdag wordt door de deelnemer geëvalueerd en beoordeeld. 

Iris partners

De programmaleiding van alle Iris-opleidingen is in handen van twee Iris-partners. 

Alle Iris-partners zijn geselecteerd op kwaliteit en niveau van functioneren in het vakgebied, praktijkervaring én didactische ervaring. Alle partners hebben een passie voor opleiden en zijn (naast Iris Academy) nog steeds op hoog niveau actief in het vakgebied. Hierdoor blijven zij zich ontwikkelen én kunnen zij blijvend hun praktijkervaringen en nieuwe inzichten inbrengen. 

Iris Academy concentreert zich op een beperkt aantal, hoogwaardige opleidingen die de standaard moeten zetten binnen dat deel van het vakgebied. En we leggen de lat hoog! We streven ernaar dat onze opleidingen gemiddeld met tenminste een 8,5 worden beoordeeld, met een NPS van tenminste +30 worden beloond en dat tenminste 85% van alle examenkandidaten in één keer slaagt.

Data en locatie

Locatie
Buitenplaats Doornburgh, Diependaalsedijk 17, 3601 GH Maarssen

Tijden programma
09.00 - 17.00 

Data

Blok 1 Do 5 & vrij 6 oktober 2023
Blok 2 Do 23 & vrij 24 november 2023
Blok 3 Do 2 & vrij 3 november 2023
Blok 4 Do 11 & vrij 12 januari 2024
Blok 5 Do 8 & vrij 9 februari 2024
   
   

 

Inschrijfformulier

Aanvullende informatie om je beter van dienst te kunnen zijn:

Om een level playing field te garanderen voor ale deelnemers, vragen we je om een motivatie te schrijven en op te sturen naar de programmaleiding.

Factuurgegevens
Kies het btw percentage dat op jouw organisatie van toepassing is
Kies hieronder het btw percentage dat van toepassing is op jouw organisatie. Bij vragen kun je contact met ons opnemen via nancy@irisacademy.nl


Het examen bewijst dat jij deze opleiding met goed resultaat hebt gevolgd. Hierdoor heb jij recht op de NIMA PE-punten. Het bedrag van het examen wordt onderaan in het financiële overzicht weergegeven.


Je krijgt 10% korting als je lid bent van:
Titel BTW Bedrag
Opleidingskosten 21% € 3.895,00
Totaal exclusief BTW € 3.895,00
BTW € 817,00
Totaal € 4.712,00