Opleiding: Strategische Retail Marketing

Retail is groot, veelzijdig, complex. En wispelturiger dan ooit! Hierdoor hebben veel professionals onvoldoende kijk op de breedte van retailmarketing. Ze concentreren zich op enkele parameters, terwijl juist het complete spectrum zo belangrijk is. 

Om je dit complete spectrum te laten begrijpen, zetten we doorgewinterde sprekers voor de groep. Zij gaan de interactie met jou aan en bieden inzicht: in modellen en methoden, praktijkervaringen en zinvolle combinaties.

10 dagen | NIMA geaccrediteerd 30 PE-punten - Certificaat Strategisch Retail Management
€8.230 opleidingsprijs
Hilton Soestduinen
€ 6.995 voor leden van bvA, VIA, Logeion, SWOCC en NIMA. Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw.
Marc van Eck RM
René Repko

Ontwikkeld en begeleid door:

Marc van Eck RM, René Repko
Opleiding Programmaleiding Details Programma Inschrijven
Ik heb een vraag
Download opleidingsbrochure

Opleiding

Voldoet de opleiding aan jouw behoeften?

Jij wil leren van de besten. "De besten" zijn de mensen die op hoog niveau in de praktijk werkten – en werken. De mensen die boven de praktijk kunnen uitstijgen, en met hun kennis en vaardigheden inspireren. Je wilt leren van hen, sparren met hen, én hun verwante ervaringsdeskundigen en wetenschappers. Zo kun je je rugzak vullen met plannen, modellen en cases... Om vervolgens aan de slag te gaan!

Aan deze behoeften voldoet Iris in al haar opleidingen. Maar hoe draagt ​​​​​​​​​​​​​​​​​​​de opleiding “Strategische Retail Marketing” specifiek bij aan jouw situaties en de problemen waar je tegenaan loopt?

In de charme van retail zit haar moeilijkheidsgraad: het gebeurt elke dag onder je ogen en verandert in een snel tempo.

  • Hoe speel je hier in?
  • Hoe blijf je continu op de hoogte van de laatste uitdaging uit dit vak?

Zit jij in een andere situatie, of met andere vragen en wil je weten of deze opleiding daarop aansluit? Neem dan zeker contact met ons op, wij zijn benieuwd naar jouw verhaal.

Wat levert het jou op?

Hoe kan het dat sommige formats sterk groeien en andere verdwijnen? Met de opleiding “Strategische Retail Marketing” leer jij succesvolle en transformatieve retail te begrijpen. We pakken de complete retailmix en leggen uit hoe die werkt, via abstracte modellen en concrete cases.

In 10 cursusdagen wordt de essentie van succesvolle retail gedoceerd. Deelnemers doorlopen het complete spectrum van de klantpropositie. Via interactieve sessies en cases door ervaren professionals uit diverse kanalen en segmenten wordt de geweldige transitie in retail gefileerd.


Voor wie?

Deze opleiding is bedoeld voor:

  • Middel Management, reeds 4-8 jaar ervaring in een commerciële rol bij een CPG, e-commerce of retailorganisatie.
  • Zowel B2B als B2C.


Wie verzorgen de opleiding?

Strategische Retail Marketing wordt verzorgd door Marc van Eck en René Repko, die worden bijgestaan ​​door inspirerende gastsprekers uit het werkveld. Marc en René zijn de ontwerpers, samenstellers en hoofddocenten van deze opleiding. Zij overzien het curriculum en begeleiden alle dagen. Tenminste een van hen is altijd aanwezig.

Marc van Eck is Chief Growth Officer van TBWA Nederland en medeoprichter van New Growth Strategies, voorzitter van het college van register marketeers, spreker, initiatiefnemer van de Internal Branding vakgroep van het NIMA, onderscheidend docent Nyenrode en auteur van diverse bestsellers. René Repko is één van Nederlands meest vooraanstaande retail marketeers en bekleedde marketingfuncties voor onder meer Albert Heijn, HEMA, Sligro, Rituals en Action. Beiden hebben de afgelopen 20 jaar talloze merken en organisaties succesvol geholpen met hun positionering en marktaandeel.

Bekijk het volledige opleidingsprogramma

Details

Data en locatie

Blok 1 Nader te plannen najaar 2024
Blok 2  
Blok 3  
Blok 4  
Blok 5  


Programma tijden
Nog te bepalen

Locatie
DoubleTree by Hilton Royal Parc Soestduinen
Van Weerden Poelmanweg 4-6
3769 MN Soestduinen

Overnachtingmogelijkheden
Voor deze opleiding hebben wij een locatie met overnachtingsmogelijkheden uitgezocht. Bij beschikbaarheid, kunnen deelnemers een hotelkamer boeken via reservations.soestduinen@hilton.com. Mocht je daar vragen over hebben, neem dan contact op met Claire via claire@irisacademy.nl of bel 06-82006162. 

Kosten

€ 8.230* opleidingsprijs
€ 6.995* voor leden van NIMA, bvA, VIA, Logeion of SWOCC.

*Alle hier genoemde bedragen zijn exclusief 21% BTW.

Inclusief / Exclusief

De Masterclass is inclusief literatuur, catering op de beide dagen en een diner op de eerste dag. Overnachting en ontbijt zijn niet inbegrepen. Wel is er voor deelnemers de mogelijkheid zelf overnachtingen te boeken bij het Hilton Soestduinen via reservations.soestduinen@hilton.com. Mocht je daar vragen over hebben, neem dan contact op met Claire via claire@irisacademy.nl of bel 06-82006162.

Tijdsinvestering

De opleiding is verdeeld over 10 opleidingsdagen, aangeboden als 5 blokken van 2 dagen, elke dag eindigt met een live case uit de praktijk.

In totaal beslaat de opleiding circa 4 maanden. Opleidingsdagen zijn overdag. Tussen de opleidingsdagen zitten doorgaans twee tot drie weken waarbij rekening wordt gehouden met schoolvakanties en feestdagen.

Literatuur

Lesmaterialen, eventuele overige artikelen en testen worden ter beschikking gesteld.

Kwaliteitsborging

Deelnemers

Er doen maximaal 15 deelnemers aan deze opleiding mee. Elke opleidingsdag wordt door de deelnemer geëvalueerd en beoordeeld. 

Iris partners

De programmaleiding van alle Iris-opleidingen is in handen van twee Iris-partners. 

Alle Iris-partners zijn geselecteerd op kwaliteit en niveau van functioneren in het vakgebied, praktijkervaring én didactische ervaring. Alle partners hebben een passie voor opleiden en zijn, naast Iris Academy, nog steeds op hoog niveau actief in het vakgebied. Hierdoor blijven zij zich ontwikkelen én kunnen zij blijvend hun praktijkervaringen en nieuwe inzichten inbrengen. 

Iris Academy concentreert zich op een beperkt aantal, hoogwaardige opleidingen die de standaard moeten zetten binnen dat deel van het vakgebied. En we leggen de lat hoog! We streven ernaar dat onze opleidingen gemiddeld met tenminste een 8,5 worden beoordeeld, met een NPS van tenminste +30 worden beloond en dat tenminste 85% van alle examenkandidaten in één keer slaagt.

Overnachting

Voor de opleiding hebben wij een locatie met overnachtingsmogelijkheden uitgezocht. Bij beschikbaarheid, kunnen deelnemers een hotelkamer boeken via reservations.soestduinen@hilton.com. Mocht je daar vragen over hebben, neem dan contact op met Claire via claire@irisacademy.nl of bel 06-82006162.

Ik heb een vraag

Suggesties: Hoe kan ik mijn plekje reserveren, terwijl ik wacht op goedkeuring van mijn werkgever? / Hoe kan ik me opgeven voor een latere opleiding? / Wie kan ik het beste laten deelnemen?

Wees er snel bij, vol=vol

Meld je vandaag nog aan en verzeker jezelf van een plek. 

Meld je hier gratis aan