Masterclass: Leiderschap in tijden van AI

In een wereld waarin AI steeds meer invloed heeft, is het cruciaal om de ethische dimensies van deze technologie te begrijpen. De 2-daagse Masterclass "Leiderschap in tijden van AI" biedt leiders van strategische vernieuwing de kennis en tools om hun organisaties voor te bereiden op de ethische uitdagingen die AI met zich meebrengt. Of het nu gaat om privacy, bias, of controleerbaarheid, deze masterclass biedt inzichten en praktische handvatten voor een ethisch verantwoorde integratie van AI in strategische besluitvorming.

2 dagen | 13+14 juni 2024
€1.750 opleidingsprijs
Locatie: DoubleTree by Hilton Royal Parc Soestduinen
€ 1.485 voor leden van bvA, VIA, Logeion, SWOCC en NIMA. Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw.
Marco Derksen
Rachelle van der Linden

Ontwikkeld en begeleid door:

Marco Derksen, Rachelle van der Linden
Opleiding Leiding Details
Ik heb een vraag
Inschrijven

Opleiding

Voldoet de Masterclass aan jouw behoeften?

De masterclass is ontworpen voor bestuurders, managers, strategen en vernieuwers die AI en data als essentiële elementen zien voor de toekomst van hun organisatie. Het biedt diepgaande kennis over de ethische vraagstukken rond AI, met het doel leiderschap te versterken in een digitaal gedreven toekomst.

Wat levert het jou op?

Na afloop van de masterclass heb je een duidelijk begrip van de ethische implicaties van AI, inclusief privacy, bias, en controleerbaarheid. Je leert hoe je AI ethisch kunt inzetten binnen jouw organisatie, en hoe je een cultuur van experiment en innovatie kunt bevorderen, gericht op het aanvullen van menselijke vaardigheden met AI.

Voor wie is deze Masterclass?

De masterclass is bedoeld voor bestuurders, managers, strategen, en vernieuwers die de visie en strategie van hun organisatie willen afstemmen op de kansen en uitdagingen die AI biedt.

Leerdoelen van de Masterclass:

  • Begrijpen van ethische vraagstukken rondom AI
  • Integreren van AI in strategische besluitvorming
  • Bevorderen van een cultuur van innovatie en experiment
  • Ethisch leiderschap in een digitaal gedreven toekomst

Wie verzorgen de Masterclass?

Marco Derksen en Rachelle van der Linden, met gastsprekers Niels van Gorp, Martin van Kranenburg, en Erdinç Saçan.

Niels van Gorp, data strateeg en ethicus bij zorgverzekeraar VGZ, werden de filosofische en ethische overwegingen rondom AI verkent, met speciale aandacht voor de wijze waarop organisaties AI kunnen benaderen.

Martin van Kranenburg is docent en veelgevraagd inspirator rondom neuromarketing en conversie optimalisatie. Wordt ook wel de Nederlandse Cialdini genoemd. Hij zet AI en ChatGPT in voor conversie en persuasing content.

Erdinç Saçan is docent en onderzoeker bij Fontys Hogeschool ICT. Hij is expert in educational technology, inclusieve artificiële intelligente en generatieve AI. Saçan schrijft boeken, blogs en artikelen over actuele technologische ontwikkelingen en het onderwijs.

Leiding

02 02

Marco Derksen

Oprichter van Marketingfacts en founding partner van strategisch adviesbureau Upstream

Meer over Marco Derksen
Whatsapp Image 2022 10 13 At 7.37.15 PM

Rachelle van der Linden

Eigenaar Creatinc. en creatief ondernemer

Meer over Rachelle van der Linden

Gastdocenten

Details

Data en locatie

Voorjaar 2024

Dag 1:   Do 13 juni: 10.00 - 17.30 met diner en avondprogramma
Dag 2: Vrij 14 juni:   9:30 - 17:00

De inloop is ongeveer 30 minuten voor aanvang.

Locatie
DoubleTree by Hilton Royal Parc Soestduinen
Van Weerden Poelmanweg 4-6
3769 MN Soestduinen

Overnachtingmogelijkheden
Voor deze Masterclass hebben wij een locatie met overnachtingsmogelijkheden uitgezocht. Bij beschikbaarheid, kunnen deelnemers een hotelkamer boeken via reservations.soestduinen@hilton.com. Mocht je daar vragen over hebben, neem dan contact op met Claire via claire@irisacademy.nl of bel 06-82006162.

Kosten

€ 1.750* opleidingsprijs
€ 1.485* voor leden van bvA, VIA, Logeion, SWOCC en NIMA.

*Alle hier genoemde bedragen zijn exclusief 21% BTW.

Inclusief / Exclusief

De Masterclass is inclusief literatuur, catering op de beide dagen en een diner op de eerste dag. Overnachting en ontbijt zijn niet inbegrepen. Wel is er voor deelnemers de mogelijkheid zelf overnachtingen te boeken bij het Hilton Soestduinen via reservations.soestduinen@hilton.com. Mocht je daar vragen over hebben, neem dan contact op met Claire via claire@irisacademy.nl of bel 06-82006162.

Tijdsinvestering

De Masterclass bestaat uit 2 aansluitende dagen, inclusief diner en avondprogramma op de eerste dag. Voorbereiding is niet noodzakelijk. In de planning wordt rekening gehouden met schoolvakanties en feestdagen (met overnachtingsmogelijkheid op de locatie).

Overnachtingsmogelijkheden

Voor deze masterclass hebben wij een locatie met overnachtingsmogelijkheden uitgezocht. Bij beschikbaarheid, kunnen deelnemers een hotelkamer boeken via reservations.soestduinen@hilton.com. Mocht je daar vragen over hebben, neem dan contact op met Claire via claire@irisacademy.nl of bel 06-82006162.

Literatuur

Literatuur is inbegrepen.

Kwaliteitsborging

Deelnemers

Er doen minimaal 12 en maximaal 20 deelnemers aan deze masterclass mee. Elke opleidingsdag wordt door de deelnemer geëvalueerd en beoordeeld. 

Iris partners

De programmaleiding van alle Iris-opleidingen is in handen van twee Iris-partners. 

Alle Iris-partners zijn geselecteerd op kwaliteit en niveau van functioneren in het vakgebied, praktijkervaring én didactische ervaring. Alle partners hebben een passie voor opleiden en zijn (naast Iris Academy) nog steeds op hoog niveau actief in het vakgebied. Hierdoor blijven zij zich ontwikkelen én kunnen zij blijvend hun praktijkervaringen en nieuwe inzichten inbrengen. 

Iris Academy concentreert zich op een beperkt aantal, hoogwaardige opleidingen die de standaard moeten zetten binnen dat deel van het vakgebied. En we leggen de lat hoog! We streven ernaar dat onze opleidingen gemiddeld met tenminste een 8,5 worden beoordeeld, met een NPS van tenminste +30 worden beloond en dat tenminste 85% van alle examenkandidaten in één keer slaagt. 

Overnachting

Voor de Masterclass hebben wij een locatie met overnachtingsmogelijkheden uitgezocht. Bij beschikbaarheid, kunnen deelnemers een hotelkamer boeken via reservations.soestduinen@hilton.com. Mocht je daar vragen over hebben, neem dan contact op met Claire via claire@irisacademy.nl of bel 06-82006162.

Ik heb een vraag

Suggesties: Hoe kan ik mijn plekje reserveren, terwijl ik wacht op goedkeuring van mijn werkgever? / Hoe kan ik me opgeven voor een latere opleiding? / Wie kan ik het beste laten deelnemen?

Wees er snel bij, vol=vol

Meld je vandaag nog aan en verzeker jezelf van een plek. 

Meld je hier gratis aan