Informatie opleidingen

Inschrijven

Opleiding

Financieel

Overig

FAQ - Succesvol samenwerken

FAQ - Het juiste doen als niemand kijkt

FAQ - Marketing-D

FAQ - Merk leiderschap

FAQ - Marketingcommunicatie in 14 stappen

FAQ - Strategische Retail Marketing

FAQ - Leiderschap van strategische vernieuwing

FAQ - Humanizing Growth & Sustainable Marketing

FAQ - Masterclass: een winnend plan met OGSM

FAQ - Masterclass: Marketing-D1

FAQ - Masterclass Strategisch Positioneren

FAQ - Masterclass Brand Portfolio & Extensions

FAQ - Masterclass Managen Zonder Macht

FAQ - Masterclass: Kleur Bekennen & Strategisch Kompas

FAQ - Iris Masterclass: Vernieuwende Perspectieven

FAQ - Masterclass: Leiderschap in tijden van AI

Hoe weet ik of ik aan de toelatingseisen voldoe?

Via de webpagina van de opleiding vind je welke toelatingseisen er gelden voor jouw opleiding. Twijfel je of je wordt toegelaten of dit de juiste opleiding voor je is? Neem dan contact op met Claire via claire@irisacademy.nl of via telefoonnummer 06-82006162.

Tot wanneer kan ik mezelf inschrijven?

Je kunt je tot 2 weken voor de start van de opleiding aanmelden indien er nog plek in de groep is.  

Is mijn inschrijving in goede orde ontvangen?

Bijna altijd! Na inschrijving ontvang je direct een email en binnen enkele dagen een schriftelijke bevestiging van ons.  

Kan ik mij optioneel inschrijven?

Ja, bij inschrijving kun je tot 4 weken voor aanvang van de opleiding kosteloos annuleren. Daarna wordt je inschrijving definitief en wordt de factuur verstuurd. Je bent verzekerd van deelname als je inschrijving definitief is. 

Kan ik mijn inschrijving annuleren?

Ja, tot 4 weken voor aanvang van de opleiding kun je kosteloos annuleren. Neem altijd even contact met ons op om dit te melden. Voor de regels omtrent annuleren kun je onze algemene voorwaarden raadplegen.

Wat is de locatie van mijn opleiding?

Kijk hiervoor bij 'De Details' sectie van de opleiding waar je je voor wilt inschrijven. Als je opleiding een overnachting heeft, controleer dan goed waar dit plaatsvindt. Mocht je niet zeker zijn, neem dan contact op met Claire via claire@irisacademy.nl of bel 06-8200 6162.

Kan er met de lunch rekening worden gehouden met mijn dieet/allergie?

Uiteraard houden we rekening met jouw wensen. Volg je een dieet of heb je een allergie geef dit dan aan op het inschrijfformulier of mail dit onder vermelding van je naam en opleiding naar claire@irisacademy.nl

Hoeveel tijd ben ik kwijt aan voorbereiding/huiswerkopdrachten?

Naast de geplande opleidingsdagen zul je ook tijd moeten investeringen in het maken van (huiswerk)opdrachten. Op de opleidingspagina staat bij 'De details' weergegeven hoeveel tijd de opleiding je gaat kosten.

Moet ik zelf studiemateriaal aanschaffen?

Al onze opleidingen zijn inclusief studiemateraal. Je hoeft dus niet zelf boeken aan te schaffen. Eventueel aanbevolen materiaal is niet verplicht en dien je wel zelf aan te schaffen. 

Kan ik bij ziekte een bijeenkomst inhalen?

Voor de opleidingsronde van het voorjaar 2023 geldt dat je geen bijeenkomst kan inhalen. Als je onverhoopt een lesdag mist kun je desgewenst telefonisch door de docent worden bijgepraat. Dit geldt helaas niet als je meerdere bijeenkomsten mist. In dat geval kijken we in overleg wat de mogelijkheden zijn. Restitutie van lesgeld van gemiste bijeenkomsten is niet mogelijk. 

Kan ik een certificaat van deelname ontvangen?

We begrijpen dat je trots bent op jouw deelname aan de opleiding en dat je dit met de rest van de wereld wilt delen, dus uiteraard ontvang je bij minimaal 80% aanwezigheid, een certificaat van deelname.  

Is het mogelijk een diploma voor de opleiding te behalen?

In veel gevallen kun je een certificaat van deelname behalen. Een diploma is op geselecteerde opleidingen van toepassing. Raadpleeg 'De Details' sectie op de opleidingspagina voor meer informatie m.b.t. specifieke opleidingen.

Kan ik in contact met docenten en mede-deelnemers komen?

Dat is precies de bedoeling. Alle contactgegevens van onze programmaleiders zijn publiek. Je kunt ze altijd benaderen. In verband met privacy wetgeving is het voor Iris niet toegestaan om dit vooraf met iedereen te delen.

Wat is het minimum aantal deelnemers in een groep?

Het minimum en maximum aantal deelnemers hangt af van de opleiding. Indien je hier meer vragen over hebt, kun je contact opnemen met claire@irisacademy.nl. 

Is mijn opleiding geaccrediteerd?

Alle Iris Academy opleidingen zijn Nima-geaccrediteerd. 

Wat zijn de betalingsvoorwaarden?

Iris Academy hanteert een betalingstermijn van 14 dagen. Indien je gespreid zou willen betalen, neem dan even contact op met claire@irisacademy.nl

Wat zijn de opleidingskosten?

De opleidingskosten zijn per opleiding anders. In principe hanteren we twee elementen:

 • Opleidingsprijs
 • Examengeld

Sommige opleidingen gebruiken een Live-casus als onderdeel van de opleiding. De kosten hiervoor zijn in bijna alle gevallen inclusief. Gebruik de calculator van het inschrijfformulier om dit voor jouw opleiding te bekijken. Bij vragen kun je altijd contact opnemen met claire@irisacademy.nl

Kan ik gebruikmaken van het STAP budget?

Op dit moment is het nog niet mogelijk om gebruik te maken van het STAP budget voor opleidingen van Iris Academy. We onderzoeken op het moment nog of dit in de toekomst mogelijk wordt.

Biedt Iris ook maatwerk- en incompany trajecten?

Bij Iris geloven wij in groepsdynamiek en uitwisseling. Hierdoor mikken wij specifiek niet op maatwerk- en incompany trajecten. Maar wie weet kun je ons overtuigen dat het voor jullie echt nodig is. Neem even contact op met claire@irisacademy.nl als je hier vragen over hebt.

Hoe gaan jullie met mijn gegevens om?

Zo zorgvuldig mogelijk. We hebben de regels omtrent data & privacy vastgelegd in onze Algemene Voorwaarden & privacy statement. Klik hier om ze in te zien.

Data en locatie

Najaar 2024  
Dag 1 Di 12 november
Dag 2 Di 19 november
Dag 3 Di 26 november
Dag 4 Di 3 december
Dag 5 Di 10 december
Live case dagen 1+2  Do 16 - 17 januari 2025 (optioneel)


Programma tijden
09.00 - 17.00 

Locatie
DoubleTree by Hilton Royal Parc Soestduinen
Van Weerden Poelmanweg 4-6
3769 MN Soestduinen

Overnachtingmogelijkheden
Voor deze opleiding hebben wij een locatie met overnachtingsmogelijkheden uitgezocht. Bij beschikbaarheid, kunnen deelnemers een hotelkamer boeken via reservations.soestduinen@hilton.com. Mocht je daar vragen over hebben, neem dan contact op met Claire via claire@irisacademy.nl of bel 06-82006162. 

Kosten

€ 3.500* opleidingsprijs
€ 2.995* voor leden van NIMA, bvA, VIA, Logeion of SWOCC. 

*Alle hier genoemde bedragen zijn exclusief 21% BTW.

Inclusief / Exclusief

De Masterclass is inclusief literatuur, catering op de beide dagen en een diner op de eerste dag. Overnachting en ontbijt zijn niet inbegrepen. Wel is er voor deelnemers de mogelijkheid zelf overnachtingen te boeken bij het Hilton Soestduinen via reservations.soestduinen@hilton.com. Mocht je daar vragen over hebben, neem dan contact op met Claire via claire@irisacademy.nl of bel 06-82006162.

Tweedaagse live case (optioneel)

Deelname aan de live case kost € 855* en komt bovenop de opleidingsprijs. Dit is optioneel en kan apart bij geboekt worden. Op deze kosten is geen korting van toepassing.

Tijdsinvestering

De opleiding bestaat uit in totaal 5 cursusdagen en zelfstudie. De optionele 2-daagse live case kan extra bijgeboekt worden. De cursusdagen vinden plaats binnen een verloop van 3 maanden. In de planning wordt rekening gehouden met schoolvakanties en feestdagen. 

Overnachting

Voor deze opleiding hebben wij een locatie met overnachtingsmogelijkheden uitgezocht. Bij beschikbaarheid, kunnen deelnemers een hotelkamer boeken via reservations.soestduinen@hilton.com. Mocht je daar vragen over hebben, neem dan contact op met Claire via claire@irisacademy.nl of bel 06-82006162.

Literatuur

Deze opleiding is inclusief literatuur.

Kwaliteitsborging

Deelnemers

Er doen maximaal 10 deelnemers aan deze opleiding mee. Elke opleidingsdag wordt door de deelnemer geëvalueerd en beoordeeld. 

Iris partners

De programmaleiding van alle Iris-opleidingen is in handen van twee Iris-partners. 

Alle Iris-partners zijn geselecteerd op kwaliteit en niveau van functioneren in het vakgebied, praktijkervaring én didactische ervaring. Alle partners hebben een passie voor opleiden en zijn (naast Iris Academy) nog steeds op hoog niveau actief in het vakgebied. Hierdoor blijven zij zich ontwikkelen én kunnen zij blijvend hun praktijkervaringen en nieuwe inzichten inbrengen. 

Iris Academy concentreert zich op een beperkt aantal, hoogwaardige opleidingen die de standaard moeten zetten binnen dat deel van het vakgebied. En we leggen de lat hoog! We streven ernaar dat onze opleidingen gemiddeld met tenminste een 8,5 worden beoordeeld, met een NPS van tenminste +30 worden beloond en dat tenminste 85% van alle examenkandidaten in één keer slaagt.

Data en locatie

Najaar 2024  
Dag 1 Wo 11 september
Dag 2 Wo 18 september
Dag 3 Wo 25 september
Dag 4 Wo 2 oktober
Dag 5 Wo 9 oktober
Dag 6 Vrij 8 november
Dag 7 Wo 13 november


Programma tijden
09.00 - 17.00 

Locatie
DoubleTree by Hilton Royal Parc Soestduinen
Van Weerden Poelmanweg 4-6
3769 MN Soestduinen

Overnachtingmogelijkheden
Voor deze opleiding hebben wij een locatie met overnachtingsmogelijkheden uitgezocht. Bij beschikbaarheid, kunnen deelnemers een hotelkamer boeken via reservations.soestduinen@hilton.com. Mocht je daar vragen over hebben, neem dan contact op met Claire via claire@irisacademy.nl of bel 06-82006162. 

Kosten

€ 5.250* opleidingsprijs
€ 4.725* voor leden van NIMA, bvA, VIA, Logeion of SWOCC.

*Alle hier genoemde bedragen zijn exclusief 21% BTW.

Inclusief / Exclusief

De Masterclass is inclusief literatuur, catering op de beide dagen en een diner op de eerste dag. Overnachting en ontbijt zijn niet inbegrepen. Wel is er voor deelnemers de mogelijkheid zelf overnachtingen te boeken bij het Hilton Soestduinen via reservations.soestduinen@hilton.com. Mocht je daar vragen over hebben, neem dan contact op met Claire via claire@irisacademy.nl of bel 06-82006162.

Tijdsinvestering

De opleiding bestaat uit in totaal 7 opleidingsdagen en zelfstudie. De cursusdagen vinden plaats binnen een verloop van 4 maanden. In de planning wordt rekening gehouden met schoolvakanties en feestdagen. 

Overnachting

Voor de opleiding hebben wij een locatie met overnachtingsmogelijkheden uitgezocht. Bij beschikbaarheid, kunnen deelnemers een hotelkamer boeken via reservations.soestduinen@hilton.com. Mocht je daar vragen over hebben, neem dan contact op met Claire via claire@irisacademy.nl of bel 06-82006162.

Literatuur

De boeken ‘Het Juiste Doen als Niemand kijkt’ en ‘Van Winst naar Waarde’ van Frank Peters. De boeken worden op de eerste opleidingsdag overhandigd (inbegrepen in de opleidingsprijs). Eventuele overige artikelen, lesmaterialen en teksten worden ook ter beschikking gesteld.

Kwaliteitsborging

Deelnemers

Er doen maximaal 12 deelnemers aan deze opleiding mee. Elke opleidingsdag wordt door de deelnemer geëvalueerd en beoordeeld. 

Iris partners

De programmaleiding van alle Iris-opleidingen is in handen van twee Iris-partners. 

Alle Iris-partners zijn geselecteerd op kwaliteit en niveau van functioneren in het vakgebied, praktijkervaring én didactische ervaring. Alle partners hebben een passie voor opleiden en zijn (naast Iris Academy) nog steeds op hoog niveau actief in het vakgebied. Hierdoor blijven zij zich ontwikkelen én kunnen zij blijvend hun praktijkervaringen en nieuwe inzichten inbrengen. 

Iris Academy concentreert zich op een beperkt aantal, hoogwaardige opleidingen die de standaard moeten zetten binnen dat deel van het vakgebied. En we leggen de lat hoog! We streven ernaar dat onze opleidingen gemiddeld met tenminste een 8,5 worden beoordeeld, met een NPS van tenminste +30 worden beloond en dat tenminste 85% van alle examenkandidaten in één keer slaagt.

Data en locatie

Najaar 2024  
Masterclass D1:

Di 24 september (incl. diner) - 25 september

D2: Ma 7 - 8 oktober
D2: Ma 11 - 12 november
D3: Ma 25 - 26 november
D3: Ma 9 - 10 december
live case: Do 16 januari (incl. diner) - vrij 17 januari 2025


Programma tijden
09.00 - 17.00

Locatie
DoubleTree by Hilton Royal Parc Soestduinen
Van Weerden Poelmanweg 4-6
3769 MN Soestduinen

Overnachtingmogelijkheden
Voor deze opleiding hebben wij een locatie met overnachtingsmogelijkheden uitgezocht. Bij beschikbaarheid, kunnen deelnemers een hotelkamer boeken via reservations.soestduinen@hilton.com. Mocht je daar vragen over hebben, neem dan contact op met Claire via claire@irisacademy.nl of bel 06-82006162. 

Kosten

Opleidingsprijzen module D1, D2 en D3

Marketing D1 (Masterclass Executive Marketing)
€ 1.750* Masterclass prijs
€ 1.485* voor leden van bvA, VIA, SWOCC, Logeion en NIMA

Marketing D2 (Marketing zoals marketing bedoeld is)
€ 2.995* opleidingsprijs
€ 2.540* voor leden van bvA, VIA, SWOCC, Logeion en NIMA

Marketing D3 (Marketing in de moderne wereld)
€ 2.995* opleidingsprijs
€ 2.540* voor leden van bvA, VIA, SWOCC, Logeion en NIMA

Drie modules samen bij direct boeken
€ 6.695* opleidingsprijs
€ 5.950* voor leden van bvA, VIA, SWOCC, Logeion en NIMA.

*Alle hier genoemde bedragen zijn exclusief 21% BTW.

Inclusief / Exclusief

De opleidingsprijs is inclusief de literatuur, catering op alle dagen en diner op de eerste dag van de Masterclass (D1). Overnachting en ontbijt zijn niet inbegrepen. Wel is er voor deelnemers de mogelijkheid zelf overnachtingen te boeken bij het Hilton Soestduinen via reservations.soestduinen@hilton.com. Mocht je daar vragen over hebben, neem dan contact op met Claire via claire@irisacademy.nl of bel 06-82006162.

2-daagse live case (optioneel)

Deelname aan de live case kost € 620* bovenop de opleidingsprijs. De 2-daagse live case is exclusief overnachting maar inclusief catering en diner. De live case is optioneel en kan apart bijgeboekt worden. Op deze kosten is geen korting van toepassing

Examenkosten (optioneel)

Het examengeld bedraagt € 750* bovenop de opleidingsprijs. Hieraan mag je meedoen als je binnen twee jaar de modules D1, D2 en D3 gevolgd hebt. Het examen is optioneel en kan apart bijgeboekt worden. Ook op het examengeld is geen korting van toepassing. Mocht je het examen de eerste keer onverhoopt niet halen, dan mag je één herexamen doen. Dit is in het examengeld inbegrepen.

*Alle hier genoemde bedragen zijn exclusief 21% btw. Indien de btw in zijn geheel niet kan
worden teruggevorderd, gelieve contact op te nemen.

Examen

Het examen is optioneel. Indien alle drie de modules binnen een tijdsbestek van twee jaar gevolgd zijn, mag je meedoen aan het examen Marketing-D. Het examen bestaat uit een schriftelijk examen. Het examen toetst de tijdens de opleiding behandelde stof. Na succesvolle afronding, tenminste een voldoende voor het schriftelijke examen, ontvang je het diploma Marketing-D.

Het examengeld bedraagt € 750,-. Op het examengeld is geen korting van toepassing. Mocht je het examen de eerste keer onverhoopt niet halen, dan mag je een keer herexamen doen. Dit is in het examengeld inbegrepen.

Tijdsinvestering

De opleiding bestaat uit 3 modules van 2 dagen (D1), 4 dagen (D2) en 4 dagen (D3) met een optionele live case van 2 dagen. Alle modules worden in blokken van twee aansluitende dagen aangeboden. Tussen de blokken zitten doorgaans drie tot vier weken, waarbij rekening wordt gehouden met schoolvakanties en feestdagen. D1, D2 en D3 kunnen los gevolgd worden.

Tijdsbesteding tussen de blokken binnen D2 en D3 om literatuur of artikelen door te nemen wordt geschat op 2 uur per blok.

Indien alle drie de modules binnen een tijdsbestek van twee jaar gevolgd zijn, mag je desgewenst meedoen aan het examen Marketing-D, waarbij je bij goed gevolg het Marketing-D diploma ontvangt.

Overnachting

Voor de opleiding hebben wij een locatie met overnachtingsmogelijkheden uitgezocht. Bij beschikbaarheid, kunnen deelnemers een hotelkamer boeken via reservations.soestduinen@hilton.com. Mocht je daar vragen over hebben, neem dan contact op met Claire via claire@irisacademy.nl of bel 06-82006162.

Literatuur

Eventuele artikelen en lesmaterialen worden ter beschikking gesteld.

Kwaliteitsborging

Deelnemers
Aan de Masterclass Executive Marketing (D1) kunnen maximaal 30 deelnemers meedoen, aan de modules D2 en D3 per module maximaal 15 deelnemers. Elke opleidingsdag wordt door de deelnemer geëvalueerd en beoordeeld.

Accreditatie
De opleiding Marketing-D is geaccrediteerd door het NIMA waarmee er ook PE-punten mogen worden toegekend.

Iris-partners
De programmaleiding van alle Iris-opleidingen is in handen van een of twee Iris-partners.

Alle Iris-partners zijn geselecteerd op kwaliteit en niveau van functioneren in het vakgebied, praktijkervaring én didactische ervaring. Alle partners hebben een passie voor opleiden en zijn naast hun betrokkenheid bij de Iris Academy nog steeds op hoog niveau actief in het vakgebied. Hierdoor blijven zij zich ontwikkelen en kunnen zij hun praktijkervaringen en nieuwe inzichten in de opleidingen blijven inbrengen.

Iris Academy concentreert zich op een beperkt aantal, hoogwaardige opleidingen die de standaard moeten zetten binnen dat deel van het vakgebied. En Iris legt de lat hoog! We streven ernaar dat onze opleidingen gemiddeld met tenminste een 8,5 worden beoordeeld door de deelnemers, worden beloond met een NPS van tenminste +30 en dat tenminste 85% van alle examenkandidaten in één keer slaagt.

Data en locatie

Najaar 2024  
Blok 1 Do 12 - 13 september 2024
Blok 2 Do 10 - 11 oktober 2024
Blok 3 Do 14 - 15 november 2024
Blok 4 Do 12 - 13 december2024
Intervisiedag (examen) Vrij 31 januari 2025

 

Programma tijden
09.00 - 17.30 

Locatie
DoubleTree by Hilton Royal Parc Soestduinen
Van Weerden Poelmanweg 4-6
3769 MN Soestduinen

Overnachtingmogelijkheden
Voor deze opleiding hebben wij een locatie met overnachtingsmogelijkheden uitgezocht. Bij beschikbaarheid, kunnen deelnemers een hotelkamer boeken via reservations.soestduinen@hilton.com. Mocht je daar vragen over hebben, neem dan contact op met Claire via claire@irisacademy.nl of bel 06-82006162. 

Kosten

€ 7.045* opleidingsprijs
€ 5.990* voor leden van NIMA, bvA, VIA, Logeion of SWOCC. 

*Alle hier genoemde bedragen zijn exclusief 21% BTW.

Inclusief / Exclusief

De Masterclass is inclusief literatuur, catering op de beide dagen en een diner op de eerste dag. Overnachting en ontbijt zijn niet inbegrepen. Wel is er voor deelnemers de mogelijkheid zelf overnachtingen te boeken bij het Hilton Soestduinen via reservations.soestduinen@hilton.com. Mocht je daar vragen over hebben, neem dan contact op met Claire via claire@irisacademy.nl of bel 06-82006162.

Examenkosten

€ 750* zijn de kosten voor deelname aan de intervisie dag, het examen. Ook dit is optioneel en komt bovenop de opleidingsprijs. Op het examengeld is geen korting van toepassing. Mocht je het examen de eerste keer onverhoopt niet halen, dan mag je één herexamen doen. Dit is in het examengeld inbegrepen.

Examen

Het examen bestaat uit de analyse en een presentatie van een merkcase aan de groep. Tijdens deze intervisiemiddag reflecteren we middels de case-presentaties en vragen op elkaars merken en merkuitdagingen. Aan de hand hiervan wordt ook de theoretische kennis beoordeeld.

Examenkosten: € 750,-. Korting is op het examengeld niet van toepassing. 

Tijdsinvestering

De opleiding bestaat uit in totaal 8 opleidingsdagen en zelfstudie. In totaal beslaat de opleiding 4 tot 5 maanden. In de planning wordt rekening gehouden met schoolvakanties en feestdagen. 

Het programma bestaat uit 8 thema’s

 • Elk thema beslaat 1 opleidingsdag. De 8 opleidingsdagen worden in 4 blokken van twee aaneengesloten dagen aangeboden. Tussen de blokken zitten circa 4 weken.
 • De opleiding wordt afgerond met een intervisie-/examendag.

Overnachting

Voor de opleiding hebben wij een locatie met overnachtingsmogelijkheden uitgezocht. Bij beschikbaarheid, kunnen deelnemers een hotelkamer boeken via reservations.soestduinen@hilton.com. Mocht je daar vragen over hebben, neem dan contact op met Claire via claire@irisacademy.nl of bel 06-82006162.

Literatuur

Eventuele artikelen, lesmaterialen en testen worden ter beschikking gesteld.

Kwaliteitsborging

Deelnemers

Er doen maximaal 15 deelnemers aan deze opleiding mee. Elke opleidingsdag wordt door de deelnemer geëvalueerd en beoordeeld. 

Iris partners

De programmaleiding van alle Iris-opleidingen is in handen van twee Iris-partners. 

Alle Iris-partners zijn geselecteerd op kwaliteit en niveau van functioneren in het vakgebied, praktijkervaring én didactische ervaring. Alle partners hebben een passie voor opleiden en zijn (naast Iris Academy) nog steeds op hoog niveau actief in het vakgebied. Hierdoor blijven zij zich ontwikkelen én kunnen zij blijvend hun praktijkervaringen en nieuwe inzichten inbrengen. 

Iris Academy concentreert zich op een beperkt aantal, hoogwaardige opleidingen die de standaard moeten zetten binnen dat deel van het vakgebied. En we leggen de lat hoog! We streven ernaar dat onze opleidingen gemiddeld met tenminste een 8,5 worden beoordeeld, met een NPS van tenminste +30 worden beloond en dat tenminste 85% van alle examenkandidaten in één keer slaagt.

Data en locatie

Voorjaar / najaar 2024  
Data nog te bepalen  


Programma tijden
Nog te bepalen

Locatie
DoubleTree by Hilton Royal Parc Soestduinen
Van Weerden Poelmanweg 4-6
3769 MN Soestduinen

Overnachtingmogelijkheden
Voor deze opleiding hebben wij een locatie met overnachtingsmogelijkheden uitgezocht. Bij beschikbaarheid, kunnen deelnemers een hotelkamer boeken via reservations.soestduinen@hilton.com. Mocht je daar vragen over hebben, neem dan contact op met Claire via claire@irisacademy.nl of bel 06-82006162. 

Kosten

€ 5.875* opleidingsprijs
€ 4.995* voor leden van NIMA, bvA, VIA, Logeion of SWOCC. 

*Alle hier genoemde bedragen zijn exclusief 21% BTW.

Inclusief / Exclusief

De Masterclass is inclusief literatuur, catering op de beide dagen en een diner op de eerste dag. Overnachting en ontbijt zijn niet inbegrepen. Wel is er voor deelnemers de mogelijkheid zelf overnachtingen te boeken bij het Hilton Soestduinen via reservations.soestduinen@hilton.com. Mocht je daar vragen over hebben, neem dan contact op met Claire via claire@irisacademy.nl of bel 06-82006162.

Examenkosten

€ 495* voor deelname aan het examen. Het examen is optioneel en daarmee additioneel. Op het examengeld is geen korting van toepassing. Mocht je het examen de eerste keer onverhoopt niet halen, dan mag je één herexamen doen. Dit is in het examengeld inbegrepen. 

Examen

Het examen is optioneel. Het examen bestaat uit een mondeling examen ten overstaan van 2 examinatoren en heeft betrekking op een marketingcommunicatieplan dat je zelf, onder begeleiding van een mentor, hebt geschreven. 

Na succesvolle afronding, tenminste een voldoende voor het mondelinge examen, inclusief het plan, ontvang je het diploma Marketingcommunicatie-B van Iris Academy, getekend door Guy van Liemt en Gert Koot. 

Het examengeld bedraagt € 495,-. Op het examengeld is geen korting van toepassing. 

Mocht je het examen de eerste keer onverhoopt niet halen, dan mag je nog één keer herexamen doen. Dit is in het examengeld inbegrepen. 

Tijdsinvestering

De opleiding bestaat uit 6,5 opleidingsdagenen een live case van 2 aaneengesloten dagen inclusief een overnachting (in de opleidingsprijs begrepen).  

Tussen de opleidingsdagen zitten doorgaans twee tot drie weken waarbij er rekening wordt gehouden met schoolvakanties en feestdagen.  

Het wordt aanbevolen om voorafgaand aan elke opleidingsdag de hoofdstukken door te nemen die op de opleidingsdag behandeld worden (zelfstudie, 2 tot 4 uur per opleidingsdag).  

 

Er is een mogelijkheid om een examen af te leggen, bij goed gevolg leidend tot het diploma Marketingcommunicatie-B van Iris Academy. Het examen is optioneel.  

Overnachting

Voor de opleiding hebben wij een locatie met overnachtingsmogelijkheden uitgezocht. Bij beschikbaarheid, kunnen deelnemers een hotelkamer boeken via reservations.soestduinen@hilton.com. Mocht je daar vragen over hebben, neem dan contact op met Claire via claire@irisacademy.nl of bel 06-82006162.

Literatuur

Marketingcommunicatie in 14 stappen  van Guy van Liemt & Gert Koot (2021, 2e druk). Dit boek wordt gebruikt door Iris Academy en vooraf verzonden (inbegrepen in de opleidingsprijs). Eventueel overige artikelen en lesmaterialen worden ook ter beschikking gesteld. 

Kwaliteitsborging

Deelnemers

Er doen maximaal 20deelnemers aan deze opleiding mee. Elke opleidingsdag wordt door de deelnemer geëvalueerd en beoordeeld.  

Accreditatie 

De opleiding “Marketingcommunicatie in 14 stappen” is geaccrediteerd door het NIMA waarmee er ook PE-punten mogen worden toegekend.  

Iris partners

De programmaleiding van alle Iris-opleidingen is in handen van een of twee Iris-partners.  

Alle Iris-partners zijn geselecteerd op kwaliteit en niveau van functioneren in het vakgebied, praktijkervaring én didactische ervaring. Alle partners hebben een passie voor opleiden en zijn naast hun betrokkenheid bij de Iris Academy nog steeds op hoog niveau actief in het vakgebied. Hierdoor blijven zij zich ontwikkelen en kunnen zij hun praktijkervaringen en nieuwe inzichten in de opleidingen blijven inbrengen.  

Iris Academy concentreert zich op een beperkt aantal, hoogwaardige opleidingen die de standaard moeten zetten binnen dat deel van het vakgebied. En Iris legt de lat hoog! We streven ernaar dat onze opleidingen gemiddeld met tenminste een 8,5 worden beoordeeld door de deelnemers, worden beloond met een NPS van tenminste +30 en dat tenminste 85% van alle examenkandidaten in één keer slaagt. 

Data en locatie

Blok 1 Nader te plannen najaar 2024
Blok 2  
Blok 3  
Blok 4  
Blok 5  


Programma tijden
Nog te bepalen

Locatie
DoubleTree by Hilton Royal Parc Soestduinen
Van Weerden Poelmanweg 4-6
3769 MN Soestduinen

Overnachtingmogelijkheden
Voor deze opleiding hebben wij een locatie met overnachtingsmogelijkheden uitgezocht. Bij beschikbaarheid, kunnen deelnemers een hotelkamer boeken via reservations.soestduinen@hilton.com. Mocht je daar vragen over hebben, neem dan contact op met Claire via claire@irisacademy.nl of bel 06-82006162. 

Kosten

€ 8.230* opleidingsprijs
€ 6.995* voor leden van NIMA, bvA, VIA, Logeion of SWOCC.

*Alle hier genoemde bedragen zijn exclusief 21% BTW.

Inclusief / Exclusief

De Masterclass is inclusief literatuur, catering op de beide dagen en een diner op de eerste dag. Overnachting en ontbijt zijn niet inbegrepen. Wel is er voor deelnemers de mogelijkheid zelf overnachtingen te boeken bij het Hilton Soestduinen via reservations.soestduinen@hilton.com. Mocht je daar vragen over hebben, neem dan contact op met Claire via claire@irisacademy.nl of bel 06-82006162.

Tijdsinvestering

De opleiding is verdeeld over 10 opleidingsdagen, aangeboden als 5 blokken van 2 dagen, elke dag eindigt met een live case uit de praktijk.

In totaal beslaat de opleiding circa 4 maanden. Opleidingsdagen zijn overdag. Tussen de opleidingsdagen zitten doorgaans twee tot drie weken waarbij rekening wordt gehouden met schoolvakanties en feestdagen.

Overnachting

Voor de opleiding hebben wij een locatie met overnachtingsmogelijkheden uitgezocht. Bij beschikbaarheid, kunnen deelnemers een hotelkamer boeken via reservations.soestduinen@hilton.com. Mocht je daar vragen over hebben, neem dan contact op met Claire via claire@irisacademy.nl of bel 06-82006162.

Literatuur

Lesmaterialen, eventuele overige artikelen en testen worden ter beschikking gesteld.

Kwaliteitsborging

Deelnemers

Er doen maximaal 15 deelnemers aan deze opleiding mee. Elke opleidingsdag wordt door de deelnemer geëvalueerd en beoordeeld. 

Iris partners

De programmaleiding van alle Iris-opleidingen is in handen van twee Iris-partners. 

Alle Iris-partners zijn geselecteerd op kwaliteit en niveau van functioneren in het vakgebied, praktijkervaring én didactische ervaring. Alle partners hebben een passie voor opleiden en zijn, naast Iris Academy, nog steeds op hoog niveau actief in het vakgebied. Hierdoor blijven zij zich ontwikkelen én kunnen zij blijvend hun praktijkervaringen en nieuwe inzichten inbrengen. 

Iris Academy concentreert zich op een beperkt aantal, hoogwaardige opleidingen die de standaard moeten zetten binnen dat deel van het vakgebied. En we leggen de lat hoog! We streven ernaar dat onze opleidingen gemiddeld met tenminste een 8,5 worden beoordeeld, met een NPS van tenminste +30 worden beloond en dat tenminste 85% van alle examenkandidaten in één keer slaagt.

Data en locatie

Dag 1 en 2* Nog te bepalen
Dag 3  
Dag 4  
Dag 5  
Dag 6  
Dag 7  
Dag 8 en 9*  

Programma tijden
Nog te bepalen

Locatie
DoubleTree by Hilton Royal Parc Soestduinen
Van Weerden Poelmanweg 4-6
3769 MN Soestduinen

Overnachtingmogelijkheden
Voor deze opleiding hebben wij een locatie met overnachtingsmogelijkheden uitgezocht. Bij beschikbaarheid, kunnen deelnemers een hotelkamer boeken via reservations.soestduinen@hilton.com. Mocht je daar vragen over hebben, neem dan contact op met Claire via claire@irisacademy.nl of bel 06-82006162. 

Kosten

€ 6.995* opleidingsprijs
€ 5.946* voor leden van NIMA, bvA, VIA, Logeion of SWOCC.

*Alle hier genoemde bedragen zijn exclusief 21% BTW.

Inclusief / Exclusief

De Masterclass is inclusief literatuur, catering op de beide dagen en een diner op de eerste dag. Overnachting en ontbijt zijn niet inbegrepen. Wel is er voor deelnemers de mogelijkheid zelf overnachtingen te boeken bij het Hilton Soestduinen via reservations.soestduinen@hilton.com. Mocht je daar vragen over hebben, neem dan contact op met Claire via claire@irisacademy.nl of bel 06-82006162.

Examenkosten (optioneel)

€ 495* zijn de kosten voor deelname aan het examen. Ook dit is optioneel en komt bovenop de opleidingsprijs. Op het examengeld is geen korting van toepassing. Mocht je het examen de eerste keer onverhoopt niet halen, dan mag je één herexamen doen. Dit is in het examengeld inbegrepen.

Examen

Het examen is optioneel en bestaat uit het schrijven van een essay. Hierin komt o.a. aan de orde: 

 • Visie op ontwikkelingen/verwonderingen en vernieuwing op basis van de strategische kernrol (kleur bekennen);
 • Strategische blauwdruk/kompas van vernieuwing en de impact op leiderschap. 

Na succesvolle afronding (tenminste een voldoende voor het essay) ontvang je het diploma Leiderschap van Strategische Vernieuwing C van Iris Academy.

Examenkosten: € 495,-. Korting is op het examengeld niet van toepassing. 

Tijdsinvestering

De opleiding bestaat uit in totaal 16 dagdelen en zelfstudie. In de planning wordt rekening gehouden met schoolvakanties en feestdagen. 

Het programma bestaat uit 7 modules

 • De eerste en laatste module zijn een tweedaagse (3 dagdelen) met overnachting.
 • De tussenliggende modules duren een dag (2 dagdelen). 
 • In totaal zijn het 16 dagdelen verspreid over 9 dagen. 
 • Iedere module heeft een thema waarbij we gedurende de module gaan afpellen: van de samenleving (buiten) naar jezelf (binnen).

Overnachting

Voor de opleiding hebben wij een locatie met overnachtingsmogelijkheden uitgezocht. Bij beschikbaarheid, kunnen deelnemers een hotelkamer boeken via reservations.soestduinen@hilton.com. Mocht je daar vragen over hebben, neem dan contact op met Claire via claire@irisacademy.nl of bel 06-82006162.

Literatuur

Het boek 'Kleur bekennen – bepaal je koers met het organisatiekompas' (2019), door Rachelle van der Linden & Marco Derksen, wordt bij start van de opleiding verstrekt. Dit is inbegrepen in de opleidingsprijs. 

Eventuele overige artikelen, lesmaterialen en testen worden ook ter beschikking gesteld.

Kwaliteitsborging

Deelnemers

Er doen maximaal 20 deelnemers aan deze opleiding mee. Elke opleidingsdag wordt door de deelnemer geëvalueerd en beoordeeld. 

Iris partners

De programmaleiding van alle Iris-opleidingen is in handen van twee Iris-partners. 

Alle Iris-partners zijn geselecteerd op kwaliteit en niveau van functioneren in het vakgebied, praktijkervaring én didactische ervaring. Alle partners hebben een passie voor opleiden en zijn (naast Iris Academy) nog steeds op hoog niveau actief in het vakgebied. Hierdoor blijven zij zich ontwikkelen én kunnen zij blijvend hun praktijkervaringen en nieuwe inzichten inbrengen. 

Iris Academy concentreert zich op een beperkt aantal, hoogwaardige opleidingen die de standaard moeten zetten binnen dat deel van het vakgebied. En we leggen de lat hoog! We streven ernaar dat onze opleidingen gemiddeld met tenminste een 8,5 worden beoordeeld, met een NPS van tenminste +30 worden beloond en dat tenminste 85% van alle examenkandidaten in één keer slaagt. 

Data en locatie

Voorjaar 2024

Foundation opleiding  
Dag 1 & 2 Do 3 & vrij 4 oktober
Dag 3 (slotdag) Vrij 18 oktober
   
Advanced opleiding  
Dag 1 & 2 Do 21 & vrij 22 november
Dag 3 (slotdag) Vrij 13 december

Programma tijden
09.30 - 17.30 

Locatie
DoubleTree by Hilton Royal Parc Soestduinen
Van Weerden Poelmanweg 4-6
3769 MN Soestduinen

Overnachtingmogelijkheden
Voor deze opleiding hebben wij een locatie met overnachtingsmogelijkheden uitgezocht. Bij beschikbaarheid, kunnen deelnemers een hotelkamer boeken via reservations.soestduinen@hilton.com. Mocht je daar vragen over hebben, neem dan contact op met Claire via claire@irisacademy.nl of bel 06-82006162. 

Kosten

€2.250* 3-daagse Foundation opleiding - maart 2024
€2.250* 3-daagse Advanced opleiding - mei 2024

Kosten voor beide opleidingen samen €3.500*.

*Alle hier genoemde bedragen zijn exclusief 21% BTW.

Inclusief / Exclusief

De Masterclass is inclusief literatuur, catering op de beide dagen en een diner op de eerste dag. Overnachting en ontbijt zijn niet inbegrepen. Wel is er voor deelnemers de mogelijkheid zelf overnachtingen te boeken bij het Hilton Soestduinen via reservations.soestduinen@hilton.com. Mocht je daar vragen over hebben, neem dan contact op met Claire via claire@irisacademy.nl of bel 06-82006162.

Tijdsinvestering

De opleiding bestaat uit twee 3-daagsen, een in Q2 en een in Q4. Deze zijn los te boeken of samen. In de planning wordt rekening gehouden met schoolvakanties en feestdagen. 

 • Foundation opleiding: 2 dagen + 1 slotdag (Q2 2024)
 • Advanced opleiding: 2 dagen + 1 slotdag (Q4 2024)
 • Implementatie gebeurt ‘on the go' en 'on the job’. 
 • Optie: om quantitative benchmark uit te voeren (ongeveer 4 uur).
 • Optie: Stakeholder interviews (ongeveer 5 uur).
 • Artikelen worden beschikbaar gesteld. Lezen is vrijwillig.

Overnachting

Voor de opleiding hebben wij een locatie met overnachtingsmogelijkheden uitgezocht. Bij beschikbaarheid, kunnen deelnemers een hotelkamer boeken via reservations.soestduinen@hilton.com. Mocht je daar vragen over hebben, neem dan contact op met Claire via claire@irisacademy.nl of bel 06-82006162.

Literatuur

Deze opleiding is inclusief literatuur.

Kwaliteitsborging

Deelnemers

Er doen maximaal 20 deelnemers aan deze opleiding mee, zodat we ruim aandacht kunnen besteden aan de vragen en cases van elke specifieke deelnemer. Elke opleidingsdag wordt door de deelnemer geëvalueerd en beoordeeld. 

Iris partners

De programmaleiding van alle Iris-opleidingen is in handen van twee Iris-partners. Alle Iris-partners zijn geselecteerd op kwaliteit en niveau van functioneren in het vakgebied, praktijkervaring én didactische ervaring. Alle partners hebben een passie voor opleiden en zijn (naast Iris Academy) nog steeds op hoog niveau actief in het vakgebied. Hierdoor blijven zij zich ontwikkelen én kunnen zij blijvend hun praktijkervaringen en nieuwe inzichten inbrengen. 

Iris Academy concentreert zich op een beperkt aantal, hoogwaardige opleidingen die de standaard moeten zetten binnen dat deel van het vakgebied. En we leggen de lat hoog! We streven ernaar dat onze opleidingen gemiddeld met tenminste een 8,5 worden beoordeeld, met een NPS van tenminste +30 worden beloond en dat tenminste 85% van alle examenkandidaten in één keer slaagt.

Data en locatie

2024

Dag 1 Nog te bepalen
Dag 2 Nog te bepalen

Programma tijden
Dag 1: 09.00 - 20.00 (inclusief diner)
Dag 2: 09.00 - 17.00 

Locatie
DoubleTree by Hilton Royal Parc Soestduinen
Van Weerden Poelmanweg 4-6
3769 MN Soestduinen

Overnachtingmogelijkheden
Voor deze Masterclass hebben wij een locatie met overnachtingsmogelijkheden uitgezocht. Bij beschikbaarheid, kunnen deelnemers een hotelkamer boeken via reservations.soestduinen@hilton.com. Mocht je daar vragen over hebben, neem dan contact op met Claire via claire@irisacademy.nl of bel 06-82006162.

Kosten

€ 1.750* opleidingsprijs
€ 1.485* voor leden van bvA, VIA, Logeion, SWOCC en NIMA.

*Alle hier genoemde bedragen zijn exclusief 21% BTW.

Inclusief / Exclusief

De Masterclass is inclusief literatuur, catering op de beide dagen en een diner op de eerste dag. Overnachting en ontbijt zijn niet inbegrepen. Wel is er voor deelnemers de mogelijkheid zelf overnachtingen te boeken bij het Hilton Soestduinen via reservations.soestduinen@hilton.com. Mocht je daar vragen over hebben, neem dan contact op met Claire via claire@irisacademy.nl of bel 06-82006162.

Tijdsinvestering

De masterclass is verdeeld over 2 aaneengesloten dagen waarbij rekening wordt gehouden met schoolvakanties en feestdagen (met overnachtingsmogelijkheid op de locatie).

Overnachtingsmogelijkheden

Voor deze masterclass hebben wij een locatie met overnachtingsmogelijkheden uitgezocht. Bij beschikbaarheid, kunnen deelnemers een hotelkamer boeken via reservations.soestduinen@hilton.com. Mocht je daar vragen over hebben, neem dan contact op met Claire via claire@irisacademy.nl of bel 06-82006162.

Overnachting

Voor de Masterclass hebben wij een locatie met overnachtingsmogelijkheden uitgezocht. Bij beschikbaarheid, kunnen deelnemers een hotelkamer boeken via reservations.soestduinen@hilton.com. Mocht je daar vragen over hebben, neem dan contact op met Claire via claire@irisacademy.nl of bel 06-82006162.

Literatuur

Deze Masterclass is inclusief de bestseller ‘Business plan op 1 A4, snel en effectief plannen met OGSM van oa Marc van Eck

Kwaliteitsborging

Deelnemers

Er doen minimaal 10 en maximaal 20 deelnemers aan deze Masterclass mee. Elke opleidingsdag wordt door de deelnemer geëvalueerd en beoordeeld. 

Iris partners

De programmaleiding van alle Iris-opleidingen is in handen van twee Iris-partners. 

Alle Iris-partners zijn geselecteerd op kwaliteit en niveau van functioneren in het vakgebied, praktijkervaring én didactische ervaring. Alle partners hebben een passie voor opleiden en zijn, naast Iris Academy, nog steeds op hoog niveau actief in het vakgebied. Hierdoor blijven zij zich ontwikkelen én kunnen zij blijvend hun praktijkervaringen en nieuwe inzichten inbrengen. 

Iris Academy concentreert zich op een beperkt aantal, hoogwaardige opleidingen die de standaard moeten zetten binnen dat deel van het vakgebied. En we leggen de lat hoog! We streven ernaar dat onze opleidingen gemiddeld met tenminste een 8,5 worden beoordeeld, met een NPS van tenminste +30 worden beloond en dat tenminste 85% van alle examenkandidaten in één keer slaagt.

Data en locatie

Dinsdag 24 en woensdag 25 september 2024

 


Programma tijden
Dag 1: 09:00 - diner en avondspreker
Dag 2: 09:00 - 17:00
We starten de eerste dag van de Masterclass om 09.00. Het programma op deze eerste dag is inclusief diner en loopt ook in de avond door met een avondspreker. Om 17.00 uur op de tweede dag sluiten we deze Masterclass af.

Locatie
DoubleTree by Hilton Royal Parc Soestduinen
Van Weerden Poelmanweg 4-6
3769 MN Soestduinen

Overnachtingmogelijkheden
Voor deze Masterclass hebben wij een locatie met overnachtingsmogelijkheden uitgezocht. Bij beschikbaarheid, kunnen deelnemers een hotelkamer boeken via reservations.soestduinen@hilton.com. Mocht je daar vragen over hebben, neem dan contact op met Claire via claire@irisacademy.nl of bel 06-82006162.

Kosten

€ 1.750* Masterclass Executive Marketing
€ 1.485* voor leden van bvA, VIA, Logeion, SWOCC en NIMA.

De kosten voor de gehele opleiding Marketing-D (D1, D2 en D3)  bedraagt € 6.695*, mits in een keer geboekt. De gehele opleiding voor leden van bvA, VIA, SWOCC, Logeion en NIMA bedraagt € 5.950*. 

*Alle hier genoemde bedragen zijn exclusief 21% BTW. Indien de btw in zijn geheel niet kan worden teruggevorderd, gelieve contact op te nemen. 

Inclusief / Exclusief

De Masterclass is inclusief literatuur, catering op de beide dagen en een diner op de eerste dag. Overnachting en ontbijt zijn niet inbegrepen. Wel is er voor deelnemers de mogelijkheid zelf overnachtingen te boeken bij het Hilton Soestduinen via reservations.soestduinen@hilton.com. Mocht je daar vragen over hebben, neem dan contact op met Claire via claire@irisacademy.nl of bel 06-82006162.

Tijdsinvestering

Deze Masterclass bestaat uit twee aansluitende dagen en vormt module D1 van de opleiding Marketing-D die voorts uit 2 modules van 4 dagen bestaat (D2 en D3). Elke module is apart te volgen en te boeken.

Indien alle drie de modules binnen een tijdsbestek van twee jaar gevolgd zijn, mag je desgewenst meedoen aan het examen Marketing-D, waarbij je bij goed gevolg het Marketing-D diploma ontvangt.

Overnachtingsmogelijkheden

Voor deze masterclass hebben wij een locatie met overnachtingsmogelijkheden uitgezocht. Bij beschikbaarheid, kunnen deelnemers een hotelkamer boeken via reservations.soestduinen@hilton.com. Mocht je daar vragen over hebben, neem dan contact op met Claire via claire@irisacademy.nl of bel 06-82006162.

Overnachting

Voor de Masterclass hebben wij een locatie met overnachtingsmogelijkheden uitgezocht. Bij beschikbaarheid, kunnen deelnemers een hotelkamer boeken via reservations.soestduinen@hilton.com. Mocht je daar vragen over hebben, neem dan contact op met Claire via claire@irisacademy.nl of bel 06-82006162.

Literatuur

Eventuele artikelen en lesmaterialen worden ter beschikking gesteld.

Kwaliteitsborging

Deelnemers
Aan de Masterclass Executive Marketing (D1) kunnen maximaal 30 deelnemers meedoen (aan de modules D2 en D3 maximaal 15 deelnemers per module). Elke opleidingsdag wordt door de deelnemer geëvalueerd en beoordeeld.

Accreditatie
De opleiding Marketing-D is geaccrediteerd door het NIMA waarmee er ook PE-punten mogen worden toegekend.

Iris-partners
De programmaleiding van alle Iris-opleidingen is in handen van een of twee Iris-partners.

Alle Iris-partners zijn geselecteerd op kwaliteit en niveau van functioneren in het vakgebied, praktijkervaring én didactische ervaring. Alle partners hebben een passie voor opleiden en zijn naast hun betrokkenheid bij de Iris Academy nog steeds op hoog niveau actief in het vakgebied. Hierdoor blijven zij zich ontwikkelen en kunnen zij hun praktijkervaringen en nieuwe inzichten in de opleidingen blijven inbrengen.

Iris Academy concentreert zich op een beperkt aantal, hoogwaardige opleidingen die de standaard moeten zetten binnen dat deel van het vakgebied. En Iris legt de lat hoog! We streven ernaar dat onze opleidingen gemiddeld met tenminste een 8,5 worden beoordeeld door de deelnemers, worden beloond met een NPS van tenminste +30 en dat tenminste 85% van alle examenkandidaten in één keer slaagt.

Data en locatie

Voorjaar 2024

Dag 1 Do 24 oktober: 9:00 - 21:00 uur
Dag 2 Vrij 25 oktober: 9:00 - 17:00 uur 


Locatie
DoubleTree by Hilton Royal Parc Soestduinen
Van Weerden Poelmanweg 4-6
3769 MN Soestduinen

Overnachtingmogelijkheden
Voor deze Masterclass hebben wij een locatie met overnachtingsmogelijkheden uitgezocht. Bij beschikbaarheid, kunnen deelnemers een hotelkamer boeken via reservations.soestduinen@hilton.com. Mocht je daar vragen over hebben, neem dan contact op met Claire via claire@irisacademy.nl of bel 06-82006162.

Kosten

€ 1.750* opleidingsprijs
€ 1.485* voor leden van bvA, VIA, Logeion, SWOCC en NIMA.

*Alle hier genoemde bedragen zijn exclusief 21% BTW.

Inclusief / Exclusief

De Masterclass is inclusief literatuur, catering op de beide dagen en een diner op de eerste dag. Overnachting en ontbijt zijn niet inbegrepen. Wel is er voor deelnemers de mogelijkheid zelf overnachtingen te boeken bij het Hilton Soestduinen via reservations.soestduinen@hilton.com. Mocht je daar vragen over hebben, neem dan contact op met Claire via claire@irisacademy.nl of bel 06-82006162.

Tijdsinvestering

De Masterclass bestaat uit 2 aansluitende dagen, inclusief diner en avondprogramma op de eerste dag. Deelnemers krijgen van tevoren een aantal artikelen en leessuggesties toegestuurd. Voorbereiding is niet noodzakelijk.

Overnachtingsmogelijkheden

Voor deze Masterclass hebben wij een locatie met overnachtingsmogelijkheden uitgezocht. Bij beschikbaarheid, kunnen deelnemers een hotelkamer boeken via reservations.soestduinen@hilton.com. Mocht je daar vragen over hebben, neem dan contact op met Claire via claire@irisacademy.nl of bel 06-82006162.

Overnachting

Voor de Masterclass hebben wij een locatie met overnachtingsmogelijkheden uitgezocht. Bij beschikbaarheid, kunnen deelnemers een hotelkamer boeken via reservations.soestduinen@hilton.com. Mocht je daar vragen over hebben, neem dan contact op met Claire via claire@irisacademy.nl of bel 06-82006162.

Literatuur

Voorafgaand aan de 2-daagse wordt een aantal wetenschappelijke artikelen en literatuursuggesties gedeeld.

Kwaliteitsborging

Deelnemers

Er doen maximaal 16 deelnemers aan deze Masterclass mee, zodat we ruim aandacht kunnen besteden aan de vragen en cases van elke specifieke deelnemer. Elke opleidingsdag wordt door de deelnemer geëvalueerd en beoordeeld. 

Deze Masterclass staat onder leiding van Mary Hoogerbrugge, die ruim 20 jaar praktijkervaring heeft in het ontwikkelen van merkpositioneringen voor en het verankeren ervan in diverse publieke en private organisaties in verschillende consumenten- en zakelijke markten. Mary startte haar loopbaan als wetenschappelijk medewerker van bijzonder hoogleraar Giep Franzen. Ze schreef aan diverse boeken en artikelen over merken en positioneren.

Iris partners

De programmaleiding van alle Iris-opleidingen is in handen van twee Iris-partners. 

Alle Iris-partners zijn geselecteerd op kwaliteit en niveau van functioneren in het vakgebied, praktijkervaring én didactische ervaring. Alle partners hebben een passie voor opleiden en zijn (naast Iris Academy) nog steeds op hoog niveau actief in het vakgebied. Hierdoor blijven zij zich ontwikkelen én kunnen zij blijvend hun praktijkervaringen en nieuwe inzichten inbrengen. 

Iris Academy concentreert zich op een beperkt aantal, hoogwaardige opleidingen die de standaard moeten zetten binnen dat deel van het vakgebied. En we leggen de lat hoog! We streven ernaar dat onze opleidingen gemiddeld met tenminste een 8,5 worden beoordeeld, met een NPS van tenminste +30 worden beloond en dat tenminste 85% van alle examenkandidaten in één keer slaagt.

Data en locatie

Dag 1 Wo 10 april:  09.00 - 21:00 (inclusief diner) 
Dat 2 Do 11 april:  09.00 - 17:00 


Locatie
DoubleTree by Hilton Royal Parc Soestduinen
Van Weerden Poelmanweg 4-6
3769 MN Soestduinen

Overnachtingmogelijkheden
Voor deze Masterclass hebben wij een locatie met overnachtingsmogelijkheden uitgezocht. Bij beschikbaarheid, kunnen deelnemers een hotelkamer boeken via reservations.soestduinen@hilton.com. Mocht je daar vragen over hebben, neem dan contact op met Claire via claire@irisacademy.nl of bel 06-82006162.

Kosten

€ 1.750* opleidingsprijs
€ 1.485* voor leden van bvA, VIA, Logeion, SWOCC en NIMA.

*Alle hier genoemde bedragen zijn exclusief 21% BTW.

Inclusief / Exclusief

De Masterclass is inclusief literatuur, catering op de beide dagen en een diner op de eerste dag. Overnachting en ontbijt zijn niet inbegrepen. Wel is er voor deelnemers de mogelijkheid zelf overnachtingen te boeken bij het Hilton Soestduinen via reservations.soestduinen@hilton.com. Mocht je daar vragen over hebben, neem dan contact op met Claire via claire@irisacademy.nl of bel 06-82006162.

Tijdsinvestering

De opleiding bestaat uit 2 opeenvolgende dagen, inclusief diner en avondprogramma op de eerste dag. Als cursist krijg je van tevoren een aantal artikelen en leessuggesties toegestuurd, inclusief een case (beperkte voorbereidingstijd nodig). 

Het programma bestaat uit verschillende onderwerpen: 

Dag 1 (wo 10 april)

 • Theorie & toepassing merkportfolio & brand extensions
 • Merk en innovatie: van merkbelofte naar bewijs
 • Portfolio-management in de praktijk

Met overnachtingsmogelijkheid op de locatie.

Dag 2 (do 11 april)

 • Praktische toepassingen inrichting merkportfolio a.d.h.v. het MerkPortfolioModel
 • Interactieve case: analyse hotelportfolio
 • Verdieping specifieke vragen deelnemers & aan de slag met je eigen portfoliovragen.

Overnachtingsmogelijkheden

Voor deze masterclass hebben wij een locatie met overnachtingsmogelijkheden uitgezocht. Bij beschikbaarheid, kunnen deelnemers een hotelkamer boeken via reservations.soestduinen@hilton.com. Mocht je daar vragen over hebben, neem dan contact op met Claire via claire@irisacademy.nl of bel 06-82006162.

Overnachting

Voor de Masterclass hebben wij een locatie met overnachtingsmogelijkheden uitgezocht. Bij beschikbaarheid, kunnen deelnemers een hotelkamer boeken via reservations.soestduinen@hilton.com. Mocht je daar vragen over hebben, neem dan contact op met Claire via claire@irisacademy.nl of bel 06-82006162.

Literatuur

De Masterclass "Brand Portfolio & Extensions" is inclusief  literatuur. Hieronder vallen de

 • 10 beste wetenschappelijke artikelen van de laatste 5 jaar op gebied portfolio en extensions
 • Boeken e.a. leessuggesties

Kwaliteitsborging

Deelnemers

Er doen maximaal 16 deelnemers aan deze opleiding mee, zodat we ruim aandacht kunnen besteden aan de vragen en cases van elke specifieke deelnemer. Elke opleidingsdag wordt door de deelnemer geëvalueerd en beoordeeld. 

Deze cursus staat onder leiding van dr Onno Maathuis, die gepromoveerd is op een proefschrift over Corporate Branding & Portfoliomanagement, redacteur is van Corporate Reputation Review en SWOCC selectie, en ruim 20 jaar praktijkervaring heeft in het inrichting en ontwikkelen van merkportfolios voor diverse publieke en private organisaties in verschillende consumenten- en zakelijke markten.

Iris partners

De programmaleiding van alle Iris-opleidingen is in handen van twee Iris-partners. 

Alle Iris-partners zijn geselecteerd op kwaliteit en niveau van functioneren in het vakgebied, praktijkervaring én didactische ervaring. Alle partners hebben een passie voor opleiden en zijn (naast Iris Academy) nog steeds op hoog niveau actief in het vakgebied. Hierdoor blijven zij zich ontwikkelen én kunnen zij blijvend hun praktijkervaringen en nieuwe inzichten inbrengen. 

Iris Academy concentreert zich op een beperkt aantal, hoogwaardige opleidingen die de standaard moeten zetten binnen dat deel van het vakgebied. En we leggen de lat hoog! We streven ernaar dat onze opleidingen gemiddeld met tenminste een 8,5 worden beoordeeld, met een NPS van tenminste +30 worden beloond en dat tenminste 85% van alle examenkandidaten in één keer slaagt.

Data en locatie

Dag 1 Wo 13 maart 2024
Dag 2 Wo 27 maart 2024

Programma tijden
Dag 1: 09.00 - 17.00
Dag 2: 09.00 - 17.00

Locatie
DoubleTree by Hilton Royal Parc Soestduinen
Van Weerden Poelmanweg 4-6
3769 MN Soestduinen

Overnachtingmogelijkheden
Voor deze Masterclass hebben wij een locatie met overnachtingsmogelijkheden uitgezocht. Bij beschikbaarheid, kunnen deelnemers een hotelkamer boeken via reservations.soestduinen@hilton.com. Mocht je daar vragen over hebben, neem dan contact op met Claire via claire@irisacademy.nl of bel 06-82006162.

Kosten

€ 1.750* opleidingsprijs
€ 1.485* voor leden van NIMA, bvA, VIA, Logeion of SWOCC. 

*Alle hier genoemde bedragen zijn exclusief 21% BTW.

Inclusief / Exclusief

De Masterclass is inclusief literatuur, catering op de beide dagen en een diner op de eerste dag. Overnachting en ontbijt zijn niet inbegrepen. Wel is er voor deelnemers de mogelijkheid zelf overnachtingen te boeken bij het Hilton Soestduinen via reservations.soestduinen@hilton.com. Mocht je daar vragen over hebben, neem dan contact op met Claire via claire@irisacademy.nl of bel 06-82006162.

Tijdsinvestering

De opleiding bestaat uit in totaal 2 losse dagen met opdrachten in de tussen liggende periode om in de praktijk toe te passen. In de planning wordt rekening gehouden met schoolvakanties en feestdagen.

Overnachting

Voor de Masterclass hebben wij een locatie met overnachtingsmogelijkheden uitgezocht. Bij beschikbaarheid, kunnen deelnemers een hotelkamer boeken via reservations.soestduinen@hilton.com. Mocht je daar vragen over hebben, neem dan contact op met Claire via claire@irisacademy.nl of bel 06-82006162.

Literatuur

Deze mastercass is inclusief het boek ´Managen Zonder Macht´ en bijbehorende werkboeken.

Kwaliteitsborging

Deelnemers

Er doen minimaal 6 deelnemers en maximaal 16 deelnemers aan deze masterclass mee. Elke opleidingsdag wordt door de deelnemer geëvalueerd en beoordeeld. 

Iris partners

Alle Iris-partners zijn geselecteerd op kwaliteit en niveau van functioneren in het vakgebied, praktijkervaring én didactische ervaring. Alle partners hebben een passie voor opleiden en zijn (naast Iris Academy) nog steeds op hoog niveau actief in het vakgebied. Hierdoor blijven zij zich ontwikkelen én kunnen zij blijvend hun praktijkervaringen en nieuwe inzichten inbrengen. 

Iris Academy concentreert zich op een beperkt aantal, hoogwaardige opleidingen die de standaard moeten zetten binnen dat deel van het vakgebied. En we leggen de lat hoog! We streven ernaar dat onze opleidingen gemiddeld met tenminste een 8,5 worden beoordeeld, met een NPS van tenminste +30 worden beloond en dat tenminste 85% van alle examenkandidaten in één keer slaagt.

Data en locatie

Voorjaar 2024

Dag 1:  Wo 11 april: 10.00 - 17.30 met diner
Dag 2: Do 12 april:   9:30 - 17:00

De inloop is ongeveer 30 minuten voor aanvang.

Locatie
DoubleTree by Hilton Royal Parc Soestduinen
Van Weerden Poelmanweg 4-6
3769 MN Soestduinen

Overnachtingmogelijkheden
Voor deze Masterclass hebben wij een locatie met overnachtingsmogelijkheden uitgezocht. Bij beschikbaarheid, kunnen deelnemers een hotelkamer boeken via reservations.soestduinen@hilton.com. Mocht je daar vragen over hebben, neem dan contact op met Claire via claire@irisacademy.nl of bel 06-82006162.

Kosten

€ 1.750* opleidingsprijs
€ 1.485* voor leden van bvA, VIA, Logeion, SWOCC en NIMA.

*Alle hier genoemde bedragen zijn exclusief 21% BTW.

Inclusief / Exclusief

De Masterclass is inclusief literatuur, catering op de beide dagen en een diner op de eerste dag. Overnachting en ontbijt zijn niet inbegrepen. Wel is er voor deelnemers de mogelijkheid zelf overnachtingen te boeken bij het Hilton Soestduinen via reservations.soestduinen@hilton.com. Mocht je daar vragen over hebben, neem dan contact op met Claire via claire@irisacademy.nl of bel 06-82006162.

Tijdsinvestering

De Masterclass bestaat uit 2 opleidingsdagen en is een onderdeel van vijf 2-daagsen van de langere opleiding Leiderschap van Strategische Vernieuwing. In de planning wordt rekening gehouden met schoolvakanties en feestdagen (met overnachtingsmogelijkheid op de locatie).

Overnachtingsmogelijkheden

Voor deze masterclass hebben wij een locatie met overnachtingsmogelijkheden uitgezocht. Bij beschikbaarheid, kunnen deelnemers een hotelkamer boeken via reservations.soestduinen@hilton.com. Mocht je daar vragen over hebben, neem dan contact op met Claire via claire@irisacademy.nl of bel 06-82006162.

Overnachting

Voor de Masterclass hebben wij een locatie met overnachtingsmogelijkheden uitgezocht. Bij beschikbaarheid, kunnen deelnemers een hotelkamer boeken via reservations.soestduinen@hilton.com. Mocht je daar vragen over hebben, neem dan contact op met Claire via claire@irisacademy.nl of bel 06-82006162.

Literatuur

Je ontvangt bij deze Masterclass het boek Kleur Bekennen van Rachelle van der Linden en Marco Derksen.

Kwaliteitsborging

Deelnemers

Er doen minimaal 12 en maximaal 20 deelnemers aan deze opleiding mee. Elke opleidingsdag wordt door de deelnemer geëvalueerd en beoordeeld. 

Iris partners

De programmaleiding van alle Iris-opleidingen is in handen van twee Iris-partners. 

Alle Iris-partners zijn geselecteerd op kwaliteit en niveau van functioneren in het vakgebied, praktijkervaring én didactische ervaring. Alle partners hebben een passie voor opleiden en zijn (naast Iris Academy) nog steeds op hoog niveau actief in het vakgebied. Hierdoor blijven zij zich ontwikkelen én kunnen zij blijvend hun praktijkervaringen en nieuwe inzichten inbrengen. 

Iris Academy concentreert zich op een beperkt aantal, hoogwaardige opleidingen die de standaard moeten zetten binnen dat deel van het vakgebied. En we leggen de lat hoog! We streven ernaar dat onze opleidingen gemiddeld met tenminste een 8,5 worden beoordeeld, met een NPS van tenminste +30 worden beloond en dat tenminste 85% van alle examenkandidaten in één keer slaagt. 

Data en locatie

Dag 1: Do 3 oktober:  9:00 -±20:00 (inclusief diner en avondprogramma
Dat 2: Vrij 4 oktober:  9:00-16:30


Locatie
DoubleTree by Hilton Royal Parc Soestduinen
Van Weerden Poelmanweg 4-6
3769 MN Soestduinen

Overnachtingmogelijkheden
Voor deze Masterclass hebben wij een locatie met overnachtingsmogelijkheden uitgezocht. Bij beschikbaarheid, kunnen deelnemers een hotelkamer boeken via reservations.soestduinen@hilton.com. Mocht je daar vragen over hebben, neem dan contact op met Claire via claire@irisacademy.nl of bel 06-82006162. 

Kosten

€ 1.750* opleidingsprijs
€ 1.485* voor leden van bvA, VIA, Logeion, SWOCC en NIMA.

*Alle hier genoemde bedragen zijn exclusief 21% BTW.

Inclusief / Exclusief

De Masterclass is inclusief literatuur, catering op de beide dagen en een diner op de eerste dag. Overnachting en ontbijt zijn niet inbegrepen. Wel is er voor deelnemers de mogelijkheid zelf overnachtingen te boeken bij het Hilton Soestduinen via reservations.soestduinen@hilton.com. Mocht je daar vragen over hebben, neem dan contact op met Claire via claire@irisacademy.nl of bel 06-82006162.

Tijdsinvestering

De masterclass bestaat uit 2 aaneengesloten dagen waarbij rekening wordt gehouden met schoolvakanties en feestdagen (met overnachtingsmogelijkheid op de locatie).

Overnachtingsmogelijkheden

Voor deze masterclass hebben wij een locatie met overnachtingsmogelijkheden uitgezocht. Bij beschikbaarheid, kunnen deelnemers een hotelkamer boeken via reservations.soestduinen@hilton.com. Mocht je daar vragen over hebben, neem dan contact op met Claire via claire@irisacademy.nl of bel 06-82006162.

Overnachting

Voor de Masterclass hebben wij een locatie met overnachtingsmogelijkheden uitgezocht. Bij beschikbaarheid, kunnen deelnemers een hotelkamer boeken via reservations.soestduinen@hilton.com. Mocht je daar vragen over hebben, neem dan contact op met Claire via claire@irisacademy.nl of bel 06-82006162.

Literatuur

Deze Masterclass is inclusief literatuur.

Kwaliteitsborging

Deelnemers

Er doen minimaal 15 deelnemers aan deze Masterclass mee. Elke opleidingsdag wordt door de deelnemer geëvalueerd en beoordeeld.  

Iris partners

Alle Iris-partners zijn geselecteerd op kwaliteit en niveau van functioneren in het vakgebied, praktijkervaring én didactische ervaring. Alle partners hebben een passie voor opleiden en zijn (naast Iris Academy) nog steeds op hoog niveau actief in het vakgebied. Hierdoor blijven zij zich ontwikkelen én kunnen zij blijvend hun praktijkervaringen en nieuwe inzichten inbrengen. 

Iris Academy concentreert zich op een beperkt aantal, hoogwaardige opleidingen die de standaard moeten zetten binnen dat deel van het vakgebied. En we leggen de lat hoog! We streven ernaar dat onze opleidingen gemiddeld met tenminste een 8,5 worden beoordeeld, met een NPS van tenminste +30 worden beloond en dat tenminste 85% van alle examenkandidaten in één keer slaagt.

Data en locatie

Voorjaar 2024

Dag 1:   Do 13 juni: 10.00 - 17.30 met diner en avondprogramma
Dag 2: Vrij 14 juni:   9:30 - 17:00

De inloop is ongeveer 30 minuten voor aanvang.

Locatie
DoubleTree by Hilton Royal Parc Soestduinen
Van Weerden Poelmanweg 4-6
3769 MN Soestduinen

Overnachtingmogelijkheden
Voor deze Masterclass hebben wij een locatie met overnachtingsmogelijkheden uitgezocht. Bij beschikbaarheid, kunnen deelnemers een hotelkamer boeken via reservations.soestduinen@hilton.com. Mocht je daar vragen over hebben, neem dan contact op met Claire via claire@irisacademy.nl of bel 06-82006162.

Kosten

€ 1.750* opleidingsprijs
€ 1.485* voor leden van bvA, VIA, Logeion, SWOCC en NIMA.

*Alle hier genoemde bedragen zijn exclusief 21% BTW.

Inclusief / Exclusief

De Masterclass is inclusief literatuur, catering op de beide dagen en een diner op de eerste dag. Overnachting en ontbijt zijn niet inbegrepen. Wel is er voor deelnemers de mogelijkheid zelf overnachtingen te boeken bij het Hilton Soestduinen via reservations.soestduinen@hilton.com. Mocht je daar vragen over hebben, neem dan contact op met Claire via claire@irisacademy.nl of bel 06-82006162.

Tijdsinvestering

De Masterclass bestaat uit 2 aansluitende dagen, inclusief diner en avondprogramma op de eerste dag. Voorbereiding is niet noodzakelijk. In de planning wordt rekening gehouden met schoolvakanties en feestdagen (met overnachtingsmogelijkheid op de locatie).

Overnachtingsmogelijkheden

Voor deze masterclass hebben wij een locatie met overnachtingsmogelijkheden uitgezocht. Bij beschikbaarheid, kunnen deelnemers een hotelkamer boeken via reservations.soestduinen@hilton.com. Mocht je daar vragen over hebben, neem dan contact op met Claire via claire@irisacademy.nl of bel 06-82006162.

Literatuur

Literatuur is inbegrepen.

Kwaliteitsborging

Deelnemers

Er doen minimaal 12 en maximaal 20 deelnemers aan deze masterclass mee. Elke opleidingsdag wordt door de deelnemer geëvalueerd en beoordeeld. 

Iris partners

De programmaleiding van alle Iris-opleidingen is in handen van twee Iris-partners. 

Alle Iris-partners zijn geselecteerd op kwaliteit en niveau van functioneren in het vakgebied, praktijkervaring én didactische ervaring. Alle partners hebben een passie voor opleiden en zijn (naast Iris Academy) nog steeds op hoog niveau actief in het vakgebied. Hierdoor blijven zij zich ontwikkelen én kunnen zij blijvend hun praktijkervaringen en nieuwe inzichten inbrengen. 

Iris Academy concentreert zich op een beperkt aantal, hoogwaardige opleidingen die de standaard moeten zetten binnen dat deel van het vakgebied. En we leggen de lat hoog! We streven ernaar dat onze opleidingen gemiddeld met tenminste een 8,5 worden beoordeeld, met een NPS van tenminste +30 worden beloond en dat tenminste 85% van alle examenkandidaten in één keer slaagt. 

Overnachting

Voor de Masterclass hebben wij een locatie met overnachtingsmogelijkheden uitgezocht. Bij beschikbaarheid, kunnen deelnemers een hotelkamer boeken via reservations.soestduinen@hilton.com. Mocht je daar vragen over hebben, neem dan contact op met Claire via claire@irisacademy.nl of bel 06-82006162.