Masterclass: Een winnend plan met OGSM

Plannen maken we allemaal, maar helaas komen meer plannen niet uit dan wel. Dat kan en moet veel beter. Een goed plan maken is de helft van succes, dat plan ook echt realiseren is de andere helft. In deze 2-daagse opleiding leer je beide aspecten, met praktische theorie en meteen concreet aan de slag gaan. Dag 1 staat in het teken van een scherp richtinggevend plan ontwikkelen en dag 2 in het teken van hoe dit in de praktijk werkend te activeren. 

2 dagen | 2024
€1.750 opleidingsprijs
Locatie: DoubleTree by Hilton Royal Parc Soestduinen
€ 1.485 voor leden van bvA, VIA, Logeion, SWOCC en NIMA. Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw.
Marc van Eck RM
Niels F.C. Willems

Ontwikkeld en begeleid door:

Marc van Eck RM, Niels F.C. Willems
Opleiding Leiding Details Programma Inschrijven
Ik heb een vraag
Download PDF

Opleiding

Voldoet de Masterclass aan jouw behoeften?

Als je als leider je doelen wilt realiseren door het succes ervan in de veilige handen van je mensen te organiseren.

Wat levert het jou op?

Je leert hoe je een doelgericht plan opstelt met behulp van de OGSM-methode, hoe teams snelheid te laten maken en zelfstandig obstakels op te laten lossen.

Voor wie is deze Masterclass?

Voor iedereen die regelmatig of af toe een plan moet maken en/of die verantwoordelijk is om een plan gerealiseerd te krijgen in de dagelijkse praktijk

Wie verzorgen de Masterclass?

Aan het einde van deze Masterclass ben je in staat tot het volgende:

  • Helder en richtinggevend doel bepalen
  • Scherp kiezen in strategieën
  • Samenhangend plan maken
  • Relevante en sturende kpi’s bepalen
  • OGSM-methodiek doorgronden
  • In staat zijn het plan kernachtig en inspirerend te communiceren
  • Aanpak om het plan in de praktijk te activeren
  • Methode om constructief het plan te evalueren en gericht bij te sturen
Bekijk het volledige opleidingsprogramma

Leiding

11 02

Marc van Eck RM

Oprichter New Growth Strategies en Chief Growth Officer van TBWA Nederland

Meer over Marc van Eck RM
1615271299130

Niels F.C. Willems

Niels FC Willems werkte bij bol, Albert Heijn en HEMA.

Meer over Niels F.C. Willems

Details

Data en locatie

2024

Dag 1 Nog te bepalen
Dag 2 Nog te bepalen

Programma tijden
Dag 1: 09.00 - 20.00 (inclusief diner)
Dag 2: 09.00 - 17.00 

Locatie
DoubleTree by Hilton Royal Parc Soestduinen
Van Weerden Poelmanweg 4-6
3769 MN Soestduinen

Overnachtingmogelijkheden
Voor deze Masterclass hebben wij een locatie met overnachtingsmogelijkheden uitgezocht. Bij beschikbaarheid, kunnen deelnemers een hotelkamer boeken via reservations.soestduinen@hilton.com. Mocht je daar vragen over hebben, neem dan contact op met Claire via claire@irisacademy.nl of bel 06-82006162.

Kosten

€ 1.750* opleidingsprijs
€ 1.485* voor leden van bvA, VIA, Logeion, SWOCC en NIMA.

*Alle hier genoemde bedragen zijn exclusief 21% BTW.

Inclusief / Exclusief

De Masterclass is inclusief literatuur, catering op de beide dagen en een diner op de eerste dag. Overnachting en ontbijt zijn niet inbegrepen. Wel is er voor deelnemers de mogelijkheid zelf overnachtingen te boeken bij het Hilton Soestduinen via reservations.soestduinen@hilton.com. Mocht je daar vragen over hebben, neem dan contact op met Claire via claire@irisacademy.nl of bel 06-82006162.

Tijdsinvestering

De masterclass is verdeeld over 2 aaneengesloten dagen waarbij rekening wordt gehouden met schoolvakanties en feestdagen (met overnachtingsmogelijkheid op de locatie).

Overnachtingsmogelijkheden

Voor deze masterclass hebben wij een locatie met overnachtingsmogelijkheden uitgezocht. Bij beschikbaarheid, kunnen deelnemers een hotelkamer boeken via reservations.soestduinen@hilton.com. Mocht je daar vragen over hebben, neem dan contact op met Claire via claire@irisacademy.nl of bel 06-82006162.

Literatuur

Deze Masterclass is inclusief de bestseller ‘Business plan op 1 A4, snel en effectief plannen met OGSM van oa Marc van Eck

Kwaliteitsborging

Deelnemers

Er doen minimaal 10 en maximaal 20 deelnemers aan deze Masterclass mee. Elke opleidingsdag wordt door de deelnemer geëvalueerd en beoordeeld. 

Iris partners

De programmaleiding van alle Iris-opleidingen is in handen van twee Iris-partners. 

Alle Iris-partners zijn geselecteerd op kwaliteit en niveau van functioneren in het vakgebied, praktijkervaring én didactische ervaring. Alle partners hebben een passie voor opleiden en zijn, naast Iris Academy, nog steeds op hoog niveau actief in het vakgebied. Hierdoor blijven zij zich ontwikkelen én kunnen zij blijvend hun praktijkervaringen en nieuwe inzichten inbrengen. 

Iris Academy concentreert zich op een beperkt aantal, hoogwaardige opleidingen die de standaard moeten zetten binnen dat deel van het vakgebied. En we leggen de lat hoog! We streven ernaar dat onze opleidingen gemiddeld met tenminste een 8,5 worden beoordeeld, met een NPS van tenminste +30 worden beloond en dat tenminste 85% van alle examenkandidaten in één keer slaagt.

Overnachting

Voor de Masterclass hebben wij een locatie met overnachtingsmogelijkheden uitgezocht. Bij beschikbaarheid, kunnen deelnemers een hotelkamer boeken via reservations.soestduinen@hilton.com. Mocht je daar vragen over hebben, neem dan contact op met Claire via claire@irisacademy.nl of bel 06-82006162.

Ik heb een vraag

Suggesties: Hoe kan ik mijn plekje reserveren, terwijl ik wacht op goedkeuring van mijn werkgever? / Hoe kan ik me opgeven voor een latere opleiding? / Wie kan ik het beste laten deelnemen?

Wees er snel bij, vol=vol

Meld je vandaag nog aan en verzeker jezelf van een plek. 

Meld je hier gratis aan