Varen op een kompas? #Hoedan? Het Zomer-event van Iris Academy

Gert Koot

Auteur:

Gert Koot

Scherm­Afbeelding 2023 06 16 Om 11.48.03
Blog
16 June 2023

In tijden van voorspelbaarheid was het belangrijk om niet in slaap te vallen. Vaak werd dat ondersteund met de uitspraak van Formule 1 coureur Mario Andretti: “If everything seems under control, you're not going fast enough”. Inmiddels is die controle wel verdwenen. De snelheid van verandering is op ieder niveau alom aanwezig. De richting waarin we bewegen is vaak onduidelijk. Niet alle stemmen worden meer gehoord. Verandering is eigenlijk de enige constante.

Als dit de nieuwe realiteit is, hoe maak je dan een keuze? Wat is dan je visie om een richting te kunnen bepalen en het goede pad te kiezen? Hoe zorg je ervoor dat je weet wat er niet gezegd wordt? Hoe krijg je houvast in deze schijnbaar chaotische wereld?

Het Iris Academy Zomer-event

Iris Academy organiseert op 28 juni vanaf 14.00 uur een gratis Zomer-event: Varen op een kompas? #Hoedan?

Met elkaar gaan we vanuit verschillende perspectieven op zoek naar de nieuwste inzichten en ontwikkelingen die richting en houvast kunnen geven. De uiteenlopende invalshoeken die de verschillende opleidingen bieden, geven daarbij verdieping.

Iris Academy is een collectief van vakidioten. Bevlogen vakliefhebbers die uit liefde voor ons vak de drive voelen om onze kennis en ervaring met anderen te delen en om mensen verder te brengen. Een collectief dat vakgenoten wil inspireren en helpen te groeien als professional en mens.

 

Schrijf je vandaag nog in

We hebben nog maar een paar gratis stoeltjes vrij. Wees er snel bij want we zijn bijna uitverkocht

Meld je hier gratis aan

 

Wat je kan verwachten? 

We beginnen de middag met een drietal kompasverhalen. We kijken naar de huidige situatie vanuit een technologisch, een business en een persoonlijk/leiderschap perspectief.

Na deze vergezichten kan je deelnemen aan één van de 6 verdiepende parallelsessies. Deze parallelsessies zullen in 2 rondes plaatsvinden.

Na afloop van de parallelsessies sluiten we de middag af met een zomerse borrel.

Voorlopig programma

 

Wanneer en waar? 

Deelname aan het Iris Academy zomer-event is gratis. Om zoveel mogelijk gasten te kunnen ontvangen is er een NO-SHOW bedrag van € 50,- vastgesteld.

Datum: 28 juni 2023

Tijd: inloop vanaf 14:00 uur

Locatie: Kas meeting-eventlocatie in Woerden

 

Wees er snel bij, want vol=vol

Meld je vandaag nog aan en verzeker jezelf van een plek. 

#Hoedan? In 1 minuut. 

Meld je hier gratis aan